Puredistance designul și arta olandeză merg mână în mână Puredistance designul și arta olandeză merg mână în mână
Puredistance este o companie cosmopolită: parfumurile sunt create în Londra, Paris și New York, în timp ce principalul birou și centrul de proiectare pot... Puredistance designul și arta olandeză merg mână în mână

Puredistance este o companie cosmopolită: parfumurile sunt create în Londra, Paris și New York, în timp ce principalul birou și centrul de proiectare pot fi găsite în Olanda.

Într-o clădire istorică, o echipă mică de creație, condusă de fondatorul creativ Jan Ewoud Vos, desenează și rafinează lumea artistică a Puredistance.

ANTONIA – PUTERNIC, ORIGINAL, PUR ȘI SIMPLU FRUMOS

Cheia în crearea ANTONIA este imaginea unei femei puternice, pozitive, dar în același timp blândă.

M – NOBIL, SOFISTICAT, FASCINANT DE SENZUAL Puredistance M este un chypre oriental cu o atingere delicata de acorduri de piele. Somptuos, senzual și complex, dar în același timp nobil și sofisticat.

OPARDU – IUBIRE NOSTALGICĂ & ROMANȚĂ ÎN ROȘU Puredistance OPARDU are un efect hipnotizant instantaneu, care evocă amintiri de dragoste, romantism și seducție.

BLACK – MISTERIOS, CALD & ELEGANT “Frumusețea profundă este cel mai bine trăită în întuneric. Imaginați-vă. Mirosiți. Simțiți. Nu analizați.”

“Ne-am pus toată pasiunea și energia în realizarea, pe rând, a câte unui parfum cu adevărat frumos. Nu doar un alt parfum, ci un parfum cu suflet și semnătură. La Puredistance noi nu urmăm tendințele, ci ne concentrăm pe crearea de parfumuri frumoase și eterne! Dacă vă îndrăgostiți de una dintre creațiile noastre, atenție, ar putea fi pentru totdeauna”, declară Jan-Ewoud Vos, creatorul Puredistance și creierul din spatele unui brand de prestigiu care a simțit că parfumurile merită mult mai mult decât tendințe…

WHITE – UN VIS ÎN ALB ȘI AURIU CE EXUDĂ FERICIRE

Ideea principală din spatele creării Parfumului Puredistance WHITE a fost aceea de a crea un parfum atât de frumos și pozitiv încât îi conferă purtătorului un flux instantaneu de fericire.

SHEIDUNA – ‘CĂSĂTORIA PERFECTĂ ÎNTRE SENZUALITATEA ORIENTALĂ & ELEGANȚA PARIZIANĂ’

Numele SHEIDUNA a fost inventat de fondatorul Puredistance Jan Ewoud Vos, iar natura parfumului este reflectată în sunetul SHEIDUNA – un nume compus din cuvintele: “Ea”, “Sheika” și “Dune”, având aceeași semnificație: “Seducție“.

PUREDISTANCE I – ELEGANȚA ÎN CEA MAI PURĂ FORMĂ

Pornind de la jocul contrastelor, dintre delicat și energic, cald și rece, dintre flirtul fructat și eleganța florală, Puredistance I este destinat să devină un clasic modern. Parfumurile Puredistance se găsesc, în exclusivitate, în magazinele Elysee.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: