Promotii de vara de la AIR FRANCE KLM: Paris de la 139 euro, Asia, Africa de Sud și Oceanul Indian Promotii de vara de la AIR FRANCE KLM: Paris de la 139 euro, Asia, Africa de Sud și Oceanul Indian
AIR FRANCE KLM lanseaza astazi o noua serie de promotii care include atat destinatii interesante din Asia, Africa de Sud, Oceanul Indian cat si un super... Promotii de vara de la AIR FRANCE KLM: Paris de la 139 euro, Asia, Africa de Sud și Oceanul Indian

AIR FRANCE KLM lanseaza astazi o noua serie de promotii care include atat destinatii interesante din Asia, Africa de Sud, Oceanul Indian cat si un super pret pentru capitala franceza. 

Astfel, in perioada 21- 25 mai 2015 calatorii isi pot rezerva un bilet de avion spre Paris incepand de la 139 euro zborul dus-intors cu toate taxele incluse. Calatoria poate fi realizata in lunile Iunie – Iulie 2015.

Totodata, Air France va mai avea preturi promotionale si pentru Mauritius, incepand de la 779 euro. Biletele se pot rezerva pana pe 11 iunie 2015, iar perioada de calatorie este 1 noiembrie – 31 martie 2016, exceptand perioada sarbatorilor de iarna.

In plus, pana pe 3 iunie se pot rezerva bilete cu Air France si KLM pentru numeroase destinatii din Asia:

  •         Air France A380Beijing de la 489 euro
  •         Singapore si Hong Kong de la 549 euro
  •         Shanghai de la 569 euro
  •         Osaka, Tokyo, Kuala Lumpur de la 599 euro
  •         Denpasar de la 749 euro

Nici Africa de Sud nu a fost uitata, astfel ca Johannesburg se afla in promotie pana pe 2 iunie, la 499 euro cu toate taxele incluse, iar perioada de calatorie este intre 10 – 31 august 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: