Promoții de mărțișor și noutăți de la Air France KLM Promoții de mărțișor și noutăți de la Air France KLM
Începând cu data de 4 martie, Air France și KLM încep o campanie cu numeroase oferte pentru o serie de destinații din Asia și... Promoții de mărțișor și noutăți de la Air France KLM

Începând cu data de 4 martie, Air France și KLM încep o campanie cu numeroase oferte pentru o serie de destinații din Asia și Africa, care pot fi rezervate până pe 4 aprilie.

Ofertele pentru Africa încep de la 599 euro, pentru un zbor dus-întors către Cape Town, cu toate taxele incluse, iar perioada de călătorie este până pe 30 iunie 2016 sau între 15 iulie-30 noiembrie 2016.

Printre destinațiile din Asia aflate în promoție se numără Delhi – de la 509 euro, Hong Kong – de la 519 euro, Beijing – de la 559 euro, Shanghai – de la 579 euro, Bangkok – de la 620 euro, Singapore – de la 629 euro sau Tokyo – de la 699 euro.

Perioada de călătorie pentru destinațiile din Asia este până pe 15 decembrie, fără perioada 1 iulie-21 august 2016.

Totodată, dacă vreți să le oferiți doamnelor din viața dumneavoastră un cadou special, trebuie să știți că până pe 8 martie, turiștii pot rezerva bilete de avion spre Paris la un tarif ce pornește de la 139 euro, zbor dus-întors. Rezervarile se pot face pe www.airfrance.ro și www.klm.ro  sau la agențiile de turism.

În același timp, KLM a inaugurat serviciul de WiFi disponibil contra cost la bordul aeronavelor Boeing Dreamliner. Compania va oferi două planuri tarifare, de 9,95 euro și 19,95 euro, pentru 40 MB respectiv 120 MB de internet, valabil pentru WhatsApp, mesaje, e-mail și navigare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: