Promotii Air France-KLM pentru Asia si noi beneficii pentru membrii Ivory ai Flying Blue Promotii Air France-KLM pentru Asia si noi beneficii pentru membrii Ivory ai Flying Blue
Incepand cu luna Iulie, membrii Ivory ai Flying Blue, programul de fidelizare al Air France – KLM, se pot bucura de o serie de... Promotii Air France-KLM pentru Asia si noi beneficii pentru membrii Ivory ai Flying Blue

Incepand cu luna Iulie, membrii Ivory ai Flying Blue, programul de fidelizare al Air France – KLM, se pot bucura de o serie de discounturi. Astfel, acestia beneficiaza de o reducere de pana la 10 euro pe primul bagaj platit (se exclud zborurile din/catre SUA, Canada si Mexic) si 10% reducere la optiunile de locuri.

Programul Flying Blue are patru niveluri de fidelizare – Ivory, Silver, Gold si Platinum. Cu fiecare zbor, clientii pot castiga Mile pe care le pot folosi pentru a rezerva un bilet de avion spre diferite destinatii sau pentru inchirieri de masini, hoteluri si alte produse si servicii. V-am povestit aici mai multe despre programul de fidelilizare Flying Blue.

Flying Blue are in prezent peste 27 milioane de membri, 35 de companii aeriene si peste 100 de parteneri. In 2016, pentru al 4-lea an consecutiv, Flying Blue a fost votat cel mai bun program de loialitate al companiilor aeriene, in cadrul Premiilor Freddie Awards.

Totodata cele doua companii aeriene au lansat preturi promotionale spre 4 destinatii din Asia:

  • Hong Kong de la 459 EUR
  • Bangkok de la 579 EUR
  • Shanghai de la 519 EUR
  • Tokyo de la 599 EUR

Promotia este valabila pana pe 20 iulie, iar perioada de calatorie este din 16.08.2016 pana pe 31.03.2017, pe www.airfrance.ro  si www.klm.ro  dar si in agentiile de turism.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: