Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anuntă o nouă promoţie de primavară....
wizz airWizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anuntă o nouă promoţie de primavară. Astfel, pentru rezervările făcute pe cele 31 de rute din România în perioada 5-7 aprilie (vineri-duminică), toţi pasagerii vor beneficia de reducerea de 20% a tarifelor.

de Oana Coşman

Potrivit reprezentanţilor companiei, discount-ul de aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabil pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.

Wizz Air a anunţat recent lansarea a trei noi rute din Bucureşti: Girona (Spania), Perugia (Italia) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite), iar din luna mai vor începe operaţiunile pe un nou aeroport Wizz Air, din Craiova.

Wizz Air operează o flotă de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legătura cu 93 de destinaţii din 32 de ţări. Operatorul aerian estimează un număr de circa 13,5 milioane de pasageri pentru acest an, o creştere de 1,5 milioane de persoane comparativ cu anul 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: