Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant
În luna iubirii, Promenada dă startul poveștilor de dragoste. Cei mai romantici clienți ai mall-ului care își împărtășesc amintirile legate de prima întâlnire cu... Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant

În luna iubirii, Promenada dă startul poveștilor de dragoste. Cei mai romantici clienți ai mall-ului care își împărtășesc amintirile legate de prima întâlnire cu persoana iubită pot fi recompensați cu un  inel  cu diamant Roberto Bravo în valoare de peste 6000 de lei.

Astfel, cei care acceptă provocarea Promenada, se pot înscrie la concurs până pe 14 februarie a.c., iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un comentariu la postare, de Ziua Îndrăgostiților, la ora 14:00.

Totodată, Promenada anunță Valentine’s Day and Spring Fair. Peste 30 de producătorii locali îi așteaptă pe clienții Promenada cu o ofertă diversă de dulciuri, bijuterii, cosmetice organice, mărțișoare, aranjamente florale, jucării și accesorii, potrivite pentru a fi dăruite persoanelor dragi de Sfântul Valentin, Dragobete, 1 sau 8 martie.

Clienții vor putea alege dintre câteva sute de modele de mărțișoare lucrate manual, din ceramică, sticlă sau lemn, din argint, cu pietre semiprețioase sau placate cu aur, accesorii pictate, articole pentru decorarea locuinței, sau bijuterii unicat și mărțișoare dulci. Târgul se derulează în perioada 9 februarie – 8 martie la nivelul -1 al mall-ului, în intervalul 10:00 – 22.00.

Partenerii Promenada la Valentine’s Spring Fair sunt: Alex Knu Consulting, Alina Cataramă, Altrania 2002, Andrei Burtea, Art Deco Boutique, Art My Way, Atelierul Dale, Beek Gift, Bizar Fashion, Bomboane Bucuria, Camelia Tigau, Chocolaterie Carels, Cristian Prodcom, Daniela Koesalu, DeCrina Art, Ding Communication, Gabriela Popa, Greek Taste, Hippie Hippie Shake, Idille Boutique, Jacqueline Bijuterii, Jekos Group, Kovacs Alexandru, Mille Fiori, Nil Atelier, Professor Puzzle, Royal Shard, Sysmed, Tierra Columbia, Uta Cris.

Mai multe detalii despre evenimentele și concursurile pregătite de Promenada și partenerii săi pentru sărbătorile primăverii sunt disponibile pe site-ul Promenada și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Promenadaro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: