Proinvest Group investește 10 milioane de euro într-o fabrica de panouri sandwich Proinvest Group investește 10 milioane de euro într-o fabrica de panouri sandwich
Proinvest Group Pașcani, companie specializată în prelucrarea oțelului, a demarat în 2015 un proiect greenfield, în valoarea de zece milioane de euro, pentru producția... Proinvest Group investește 10 milioane de euro într-o fabrica de panouri sandwich

Proinvest Group Pașcani, companie specializată în prelucrarea oțelului, a demarat în 2015 un proiect greenfield, în valoarea de zece milioane de euro, pentru producția a mai multor tipuri de panouri sandwich de înaltă calitate.

Prima etapa a proiectului, în valoare de 3 milioane de euro, a fost finalizată în luna februarie 2016, prin punerea în functiune a primei linii de producție panouri sandwich cu miez de vata minerală bazaltică pentru acopriș și perete, cu o capacitate de producție de 1 milion de metri pătrați pe an.

Astfel, începând cu 1 februarie 2016, la fabrica Proinvest Group de la Pașcani sunt produse cinci tipuri de panouri sanwich pentru aplicații speciale: panouri rezistente la foc, panouri fonoabsorbante, panouri pentru aplicații cu buget redus, panouri rezistente la umiditate și panouri pentru depozite frigorifice.

Faza a doua a proiectului va fi finalizata în 2018, prin punerea în funcțiune a unei noi linii de producție panouri sandwich cu PUR/PIR, cu grosimea de până la 200 milimetri, folosind cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Noua linie de producție a dus la creșterea numărului angajaților Proinvest Group la 350.

Proinvest Group este o companie românească, cu sediul la Pașcani, înființată în anul 2000. Compania dezvoltă, produce și comercializează semifabricate, componente și sisteme din oțel pentru construcții, inginerie și industrie. Programul de producție și vânzări al companiei include o gamă extinsă de soluții din oțel, de la simple componente de construcții civile și infrastructură, până la componente de precizie pentru construcții de mașini-unelte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: