Proiectul ShareBook pornește la drum cu “Aricii din Strada 5” Proiectul ShareBook pornește la drum cu “Aricii din Strada 5”
ShareBook este un proiect demarat de editura Gulliver Publishing, care se desfăşoară în perioada 15 iulie-27 august, şi prin care se doreşte ca un... Proiectul ShareBook pornește la drum cu “Aricii din Strada 5”

ShareBook este un proiect demarat de editura Gulliver Publishing, care se desfăşoară în perioada 15 iulie-27 august, şi prin care se doreşte ca un număr cât mai mare de copii să primească în dar câte o carte.

Conceptul este unul relativ simplu, în fiecare week-end din perioada mai sus menţionată este prezentată o anumită carte pentru copii, care poate fi achiziţionată la preţ întreg, dar 25 % din valoarea acesteia se reportează pentru aşa numita carte ShareBook.

După încă două cărţi cumpărate, cartea Sharebook va fi trimisă către un copil.

“Demarăm acest proiect cu Aricii din Strada 5. Preţul unui exemplar este de 40 lei. Transportul este inclus. 10 lei din preţul pe fiecare exemplar comandat în cadrul acestui proiect se vor reporta până se strâng cei 30 lei necesari pentru un ShareBook.  Acea carte va porni spre o persoană recomandată de voi.Pentru a exista transparenţă maximă, comenzile ferme şi toate informaţiile legate de proiect se vor primi exclusiv pe contul de Facebook al editurii, urmând ca pentru datele necesare finalizării comenzii să vă invităm pe adresa noastră de e mail: gulliver.editura@gmail.com”

Gabriel Poenaru, Art Director editura Gulliver Publishing

Gulliver Publishing este o editură românească din Iași care se adresează în special copiilor.Echipa editurii Gulliver este formată din oameni care au lucrat minim 15 ani cu cartea, în special cartea pentru copii, obținând de-a lungul timpului premii și nominalizări la unele dintre cele mai importante competiții de carte din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: