Produsele apicole românești, elixir pentru sănătate Produsele apicole românești, elixir pentru sănătate
În sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, recomandă imunizarea și vitaminizarea cu produse apicole. Proprietățile... Produsele apicole românești, elixir pentru sănătate

În sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, recomandă imunizarea și vitaminizarea cu produse apicole. Proprietățile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevarat elixir pentru mentinerea sănătății. 

Mierea, hrană vie

Produsele apicole românești 100% naturale sunt ideale pentru creșterea imunității și îmbunătățirea stării generale toamna și primăvara, când organismul este de obicei afectat de stări de astenie și stres.  Calitățile de remediu natural ale mierii se cunosc încă din antichitate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost denumită “hrana vie”.

Pentru un plus de nutrienți pentru sănătate, Vegis.ro propune sortimente de miere Albina Carpatina, un brand românesc cu 25 ani experiență în prelucrarea produselor apicole.

Cei care iubesc mierea pot alege sortimente de miere de albine combinată ca delicatesă cu nuca, dar și combinații cu plante cu efect terapeutic și vitaminizant precum fructe de pădure sau cătină.

Mierea combinată cu alte produse apicole naturale, precum laptișor de matcă, polen sau propolis reprezintă un tonic cu acțiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectantă, vitaminizantă și mineralizantă, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizică și intelectuală. Aceste sortimente susțin sistemul imunitar și contribuie la buna funcționare a ficatului.

Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul, produse elixir pentru sănătate

Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul sunt produse apicole cu beneficii extraordinare asupra organismului și sistemului imunitar. Gama de produse apicole Albina Carpatină de pe Vegis.ro cuprinde numeroase sortimente și amestecuri ale acestor produse naturale care reprezintă remedii excelente pentru creșterea imunității într-un mod 100% natural.

Lăptișorul de matcă este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece are cel mai mare conținut de vitamine active și aminoacizi esențiali care sunt benefici pentru păstrarea echilibrului organismului. Lăptișorul de matcă este vitalizant, tonic pentru perioadele de epuizare, ajută la protejarea ficatului și de asemenea are efect antioxidant și întârzie efectul de îmbătrânire, fiind supranumit și “elixirul tinereții”.

Polenul este un alt element vital pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Polenul este un ingredient utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional natural fiind, de asemenea, un regenerant, mineralizant și tonifiant excelent. Polenul crud este un aliment viu, iar unul din cele mai importante efecte ale acestuia este curățarea colonului. Datorită enzimelor și lactobacililor din compoziția acestuia, el ajută la regenerarea florei intestinale și contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Totodată polenul crud reprezintă o sursă importantă de vitamine, echilibrând organismul atât la nivel fizic, cât și psihic.

Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfecțioase naturale este propolisul. Datorită proprietăților sale terapeutice care combat infecțiile, propolisul reprezintă o adevărată protecție atât pentru stup, cât și pentru organism. Are acțiune antibacteriană, este un antioxidant natural, antifungic și antibiotic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: