Produse în ediție limitată în brutăriile Paul! Produse în ediție limitată în brutăriile Paul!
D’eclair your love este invitația pe care brutăriile Paul o adresează tuturor celor care-și doresc să petreacă luna februarie în cel mai romantic mod... Produse în ediție limitată în brutăriile Paul!

D’eclair your love este invitația pe care brutăriile Paul o adresează tuturor celor care-și doresc să petreacă luna februarie în cel mai romantic mod cu putință. Astfel, pe parcursul lunii februarie, clienții sunt așteptați în brutării cu o serie de produse în ediție limitată, pe care le pot dărui persoanelor dragi din viața lor.

Sub denumirea de „declarații de dragoste”, brutăriile Paul au pregătit éclairs cu tăblițe inscripționate cu mesaje tematice, precum Je t`aime, Toi et Moi și Embrasse-Moi, dar și o selecție de produse în formă de inimă.

„Francezii sunt recunoscuți pentru romantismul lor incurabil, iar noi ne dorim să aducem în brutăriile Paul atmosfera specific franțuzească. Luna februarie este momentul ideal în care fiecare dintre noi își poate declara dragostea printr-un gest simplu, dar rafinat.”, a spus Ovidiu Albu, Director General,  Paul România.

Gama de produse D’eclair your love este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 25 februarie 2018.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: