PRO TV prezintă un nou serial: Atletico Textila PRO TV prezintă un nou serial: Atletico Textila
PRO TV lansează un nou proiect, care va prezenta lumea fotbalului într-o nouă lumină! Începând cu primăvara anului 2016, în prime time, românii vor... PRO TV prezintă un nou serial: Atletico Textila

PRO TV lansează un nou proiect, care va prezenta lumea fotbalului într-o nouă lumină! Începând cu primăvara anului 2016, în prime time, românii vor afla povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oraș.

Fotbalul este una dintre cele mai vechi pasiuni ale românilor. Fotbalul înseamnă entuziasm fără limite și emoții dezlănțuite pe stadioane și în fața televizoarelor. Pentru microbiști, fotbalul este vital, se joacă pe viață și pe moarte. Fie că este vorba despre Cupa Mondială sau despre miuță, rezultatul este mereu același: pasiune, distracție, glorie, plăcere, fericire și comedie. Fotbalul este divertisment.

Atletico Textila (3)Povestea Atletico Textila, echipa care joacă într-o ligă inferioară, începe în momentul în care patronul are un atac de cord și este înlocuit cu… o femeie! Situații comice, obstacole amuzante și, mai ales, lipsa de talent, disciplină și muncă sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează echipa de fotbal Atletico Textila.

Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, în regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc și Radu Mareș Alexandru.

Pasiunea pentru fotbal nu se oprește numai la meciurile sau la competițiile sportive, ci continuă mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile și toată atenția din jurul jucătorilor. Amănuntele picante din viața fotbaliștilor și informațiile din culisele unei competiții de fotbal sunt întotdeauna prețioase, la orice nivel, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară. Este o lume potrivită pentru comedie, iar Atletico Textila prezintă povestea savuroasă a unei echipe condamnate eșecului!”, spune George Dogaru, regizor Atletico Textila.

Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotleț, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Răzvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Bârsan și Răzvan Vasilescu sunt doar câțiva dintre cei care vor interpreta personajele pline de haz ale noului serial, care va fi difuzat în 2016 la PRO TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: