Un nou format de succes la nivel internațional – KITCHEN NIGHTMARES (format deținut de Optomen) va putea fi urmărit din primăvara lui 2015 la...

KitchenNightmaresUn nou format de succes la nivel internațional – KITCHEN NIGHTMARES (format deținut de Optomen) va putea fi urmărit din primăvara lui 2015 la PRO TV!

Cifrele care descriu show-ul sunt absolut impresionante! Show-ul original ce îl are în rol principal pe Gordon Ramsay a început să fie difuzat acum 10 ani în Marea Britanie, fiind ulterior difuzat în peste 150 de țări. 123 de restaurante din 99 de orașe au fost vizitate de faimosul Chef ce a găzduit varianta britanică a acestei producții de succes. Formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situații extrem de delicate.

Versiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment și îmbunătăți restaurantele, venind cu idei fresh și strategii inovative de business. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările, iar CHEFul îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: