Primul hotel ibis Styles din România se va deschide la Arad Primul hotel ibis Styles din România se va deschide la Arad
Orbis Hotel Group, cea mai mare rețea hotelieră din Europa de Est și unicul licențiator în regiune pentru toate brandurile AccorHotels, operator hotelier lider... Primul hotel ibis Styles din România se va deschide la Arad

Orbis Hotel Group, cea mai mare rețea hotelieră din Europa de Est și unicul licențiator în regiune pentru toate brandurile AccorHotels, operator hotelier lider la nivel global, împreună cu partenerul său de dezvoltare FAB Industry, anunță începerea lucrărilor de construcție la primul hotel ibis Styles din țară, la Arad. Hotelul va întâmpina primii oaspeți în trimestrul al 2-lea al anului 2017.

ibis Styles din Arad se va bucura de toate avantajele conectării la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul sub acest brand în România, țintind să devină un factor cu o contribuție esențială la calitatea sectorului ospitalității din Arad.

“România este o piață foarte promițătoare cu un mare potențial, una dintre piețele cheie din regiune și un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu sosirea în România a ibis Styles, un brand hotelier dinamic, renumit la nivel internațional, dorim să aducem inovație și o nouă experiență hotelieră pentru oaspeți. ibis Styles oferă un design și o atmosferă unice, primire și servicii prietenoase, unde oaspeții să poată simți convivialitatea și povestea unică a hotelului, creată în jurul orașului Arad”, declară Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Noul ibis Styles Arad va fi clasificat ca hotel de 3 stele, oferind oaspeților 72 de camere confortabile. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferințe și o sală multifuncțională pentru evenimente și conferințe.

Oaspeții hotelului vor experimenta un design interior unic inspirat din istoria industrială bogată a orașului și bazat pe elemente decorative atent selecționate, care îmbină funcționalitatea cu stilul.

Alegerea unei astfel de teme speciale de design pentru noul ibis Styles Arad este ancorată în trei motive de importanță egală. Pe de o parte, Arad are o vastă moștenire industrială, din primii ani ai secolului XX. În al doilea rând, noul hotel este situat în proximitatea celui mai important centru industrial al orașului, Zona Industrială de Vest. Un alt argument puternic pentru încorporarea industriei în ADN-ul noului hotel este trecutul companiei proprietare, FAB Industry, puternic legat de domeniul construcțiilor industriale și de istoria industrială a Aradului.

“Suntem încrezători că, prin introducerea în orașul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internațional precum Orbis/AccorHotels și un nou brand hotelier internațional, dinamic și recunoscut, precum ibis Styles, consolidăm poziția Aradului, atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât și pe cel al turismului recreativ”, spune Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deține hotelul, una dintre societățile ce aparțin grupului Mr. FAB.

Cu o experiență de peste 20 de ani, MR. FAB își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles din România, grupul va intra în afaceri hoteliere.

Hotelul va fi în mod convenabil situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanță de numai 8 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 minute de Aeroportul Internațional Timișoara. Arad este cel mai important nod de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principala cale de acces spre România.

ibis Styles, brandul economy al AccorHotels, oferă experiența designului într-o multitudine de stiluri, la un tarif all-inclusive. Situate în centrul orașelor sau în apropierea centrelor de activitate, unitățile oferă o atmosferă elegantă și inspiră o stare de fericire. Pachetul all-inclusive distinctiv pentru brand include camera, mic dejun tip bufet „all-you-can-eat” și conexiune la internet în bandă largă, plus o serie de mici suplimente. La sfârșitul lunii iunie 2015, rețeaua cuprindea 310 hoteluri în 30 de țări.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține peste 100 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: