Primele display-uri IPS cu stand asimetric de la AOC vin în România Primele display-uri IPS cu stand asimetric de la AOC vin în România
AOC , unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul display-urilor, își extinde gama de monitoare  cu două noi modele, menite să încânte... Primele display-uri IPS cu stand asimetric de la AOC vin în România

AOC , unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul display-urilor, își extinde gama de monitoare  cu două noi modele, menite să încânte chiar şi atunci când sunt închise: design-ul cu margine subţire, aproape inexistentă, a modelelor AOC I2481FXH (23.8″ / 60.5 cm) şi AOC I2781FH (27″ / 68.6 cm) în combinaţie cu standul asimetric din metal fac ca aceste noi modele să iasă în evidenţă.

În plus, panel-ul IPS asigură o afişare consistentă a culorilor, un contrast puternic şi detalii extraordinare ale imaginilor.

Design unic si cu stil

Monitorul de 23.8 inch (60.5 cm) AOC I2481FXH şi cel de 27 inch (68.6 cm), AOC I2781FH, ies în evidenţă prin design-ul îndrazneţ cu stand asimetric de metal, o caracteristică unică a acestor monitoare AOC. Pentru a arăta impecabil, ambele monitoare sunt ultra-slim, cu margini aproape inexistente: rama modelului I2481FXH este de aproxinativ 7.5 mm lăţime, în timp ce a modelului I2781FH este de aproxinativ 9.9 mm. În acest fel, ambele sunt o adiţie atrăgătoare pentru orice utilizator interesat de aspect.

Imagini spectaculoase, unghiuri de vizualizare ultra-wide

Cele două monitoare impresionează şi mai tare atunci când monitorul este aprins: graţie panel-ului IPS cu rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, utilizatorii se pot bucura nu doar de unghiuri de vizualizare de 178°, ci şi de imagini spectaculoase ce redau cu acurateţe culorile, contrast impecabil şi detalii remarcabile. Tehnologia Flicker FREE reduce luminozitatea fără efect de scintilaţie, pentru a reduce disconfortul ocular chiar şi după o perioadă îndelungată în faţa monitorului.

Practic şi fiabil

Graţie slot-urilor pentru HDMI şi VGA, noile monitoare pot fi uşor conectate la diverse dispozitive precum DVD playere sau console, în funcţie de preferinţele utilizatorului. În plus, acestea prezintă şi slot jack, pentru cei ce preferă să asculte la căşti.

Modelul AOC I2481FXH este disponibil începând cu luna octombrie 2015, iar modelul AOC I2781FH începând cu luna decembrie, la preţul de 999 RON, respectiv 1.399 RON. Monitoarele AOC vin însoţite de garanţie de 3 ani şi serviciul online de schimb.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: