Primark sarbatoreste 100 de ani de Disney cu o gama de colectii exclusive Primark sarbatoreste 100 de ani de Disney cu o gama de colectii exclusive
Sărbătorim 100 de ani de la apariția minunatului univers Disney cu o gamă exclusivă de colecții care vor fi lansate la Primark pe parcursul... Primark sarbatoreste 100 de ani de Disney cu o gama de colectii exclusive

Sărbătorim 100 de ani de la apariția minunatului univers Disney cu o gamă exclusivă de colecții care vor fi lansate la Primark pe parcursul anului 2023.

Prima colecție pregatită este Mickey Mouse Originals, care include o gamă de îmbrăcăminte și lenjerie de noapte atât pentru adulți, cât și pentru copii, inspirată de personajele și modelele clasice din anii 1920 și 1930. De la albastru și verde strălucitor la portocaliu și roșu deschis, am păstrat detaliile de design de inspirație retro, dar am adăugat și o notă de dopamină acestei game Disney.

Acum este foarte usor sa adaugi elementele Disney în ținuta de zi, datorită treningurilor și tricourilor asortate sau poți purta în contrast piesele mai strălucitoare cu accesorii neutre Disney, cum ar fi gențile crossbody, rucsacurile sau încălțămintea sport jucăușă.

Jachetele noastre Disney variate sunt disponibile pentru marimi destinate adulților și copiilor, așa că sunt ideale pentru a crea ținute asemănătoare. Colecția completă este acum disponibilă în magazinele selectate, cu prețuri care pornesc de la 15 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: