Preselecțiile MasterChef au ajuns la final! Preselecțiile MasterChef au ajuns la final!
Sâmbătă, în Timișoara, pasionații de gătit din Banat au venit să cucerească papilele gustative ale echipei MasterChef. Hotelul Continental din Timișoara a devenit pentru... Preselecțiile MasterChef au ajuns la final!

Sâmbătă, în Timișoara, pasionații de gătit din Banat au venit să cucerească papilele gustative ale echipei MasterChef. Hotelul Continental din Timișoara a devenit pentru o zi centrul gastronomic din vestul României, atrăgând pasionați de gătit din domenii diverse: de la cântăreți de muzică rap, la ingineri mecanici sau studenți.

Tavi Ghindea, fost concurent al sezonului precedent, a fost prezent la preselecțiile din Timișoara unde i-a încurajat aspiranții la șorțul MasterChef, povestind și despre experiența care i-a schimbat viața.

Tavi Ghindea„Pentru mine MasterChef a început ca o provocare. Ulterior, s-a transformat în visul vieții mele pe care am reușit să-l împlinesc. Am realizat ce-am vrut să devin, a fost o provocare excepțională și mi-a schimbat foarte mult viața. Sfatul pe care l-am dat oricui este să nu ezite!”.

Dornici să-și demonstreze abilitățile și pasiunea culinară, concurenții au venit cu preparate variate, precum file de somon cu dulceață homemade, preparate cu fructe de pădure și fructe de mare sau preparate mediteraneene, dovadă că gustul competiției din această toamnă va fi intens!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: