Premium pentru toată lumea: Noile Moto G5 și Moto G5 Plus Premium pentru toată lumea: Noile Moto G5 și Moto G5 Plus
Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, anunță lansarea la nivel global a celei mai noi generații Moto G, Moto G5 și Moto G5 Plus.... Premium pentru toată lumea: Noile Moto G5 și Moto G5 Plus

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, anunță lansarea la nivel global a celei mai noi generații Moto G, Moto G5 și Moto G5 Plus.

Moto G este disponibil în două culori – Lunar Gray și Fine Gold. Design-ul din aluminiu este perfect adaptat preferințelor utilizatorilor (48% dintre utilizatorii de smartphone-uri preferă telefoane realizate din metal, reiese din studiul Global Mobile Value Index).

Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute. În ceea ce privește viteza, puternicul procesor octa-core de 1.4 GHz oferă acces rapid la poze, aplicații și orice altceva fără enervantele sacadări sau încetiniri. Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.

Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF).

Moto G5 Plus oferă toate aceste funcții, dar chiar mai mult de atât. Cu viteze chiar mai mari și cea mai avansată cameră foto din clasa ei, compromisul nu mai este o opțiune. Cu un design precis, Moto G5 Plus este atât frumos, cât și durabil.

Moto G5 Plus oferă cea mai avansată cameră de 12MP din clasa sa. Tehnologia Dual Autofocus Pixels permite focalizarea pe subiect într-o clipită, pentru a nu rata nici o poză; mai exact utilizează de 10 ori mai mulți pixeli pe senzor, focalizând cu 60% mai repede decât Moto G4 Plus. Iar acesta se descurcă extraordinar și pe întuneric mulțumită diafragmei f/1.7 și a pixelilor mai mari, care permit accesul unei cantități mai mare de lumină.

Bateria de 3000 mAh și încărcarea rapidă TurboPowerTM oferă o autonomie care cu siguranță va dura pe perioada întregii zile și va permite încărcarea pentru 6 ore în doar 15 minute. Cu siguranță Moto G5 Plus va rezista și celor mai încărcate zile.

Procesorul octa-core de 2.0 GHz al Moto G5 Plus și suportul pentru 4G LTE vor rula fluent toate aplicațiile și vor permite consumul de jocuri, video și orice alt conținut media, precum și navigarea pe internet și streamingul muzical la viteze fulgerătoare. 48% dintre consumatori își doresc un display mai inteligent și un telefon care să îi cunoască mai bine și să le trimită discret notificările de care au nevoie. Moto Display – una dintre cele mai populare Moto Experiences – exact asta face: permite previzualizarea notificărilor fără deblocarea telefonului. Moto G5 Plus mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă.

Totodată, cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni. Alături de Google, ne-am asigurat că Google Assistant funcționează corespunzător pe noua familie Moto G.

Disponibilitate și prețuri

Moto G5 va fi disponibil în Sud Estul Europei începând cu luna martie, iar Moto G5 Plus în cea de-a doua jumătate a primăverii. Moto G5 va fi disponibil la nivel de regiune cu prețuri începând de la 199 euro pentru varianta cu 2GB RAM/16GB stocare. Moto G5 Plus va începe de la 279 euro pentru varianta cu 3GB RAM/32GB stocare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: