În perioada 9-11 septembrie 2014, în cadrul Salonului Internaţional GPEC  (General Police Equipment Exhibition and Confrence) 2014 de la Leipzig, va fi expus şi un...

X5_Security_Plus_small_800x600În perioada 9-11 septembrie 2014, în cadrul Salonului Internaţional GPEC  (General Police Equipment Exhibition and Confrence) 2014 de la Leipzig, va fi expus şi un model BMW X5 Security ce beneficiază de nivel de protecţie VR 4 – BRV 2009. Acest automobil beneficiază de o dotare specială: o targă de elicopter, care permite transportarea rapidă şi în siguranţă la spital a unei persoane protejate sau la un elicopter de salvare într-un caz de urgenţă medicală.

Deoarece transportul pacientului cu elicopterul sau pe şosea poate duce la o sarcină foarte localizată, targa este concepută să ofere rezistenţă maximă şi masă minimă. În acelaşi timp, acest echipament de salvare este sigur şi simplu de utilizat de către personalul de securitate, medici şi echipele de salvare.

În cadrul Salonului Internaţional GPEC  (General Police Equipment Exhibition and Confrence) 2014 de la Leipzig, BMW Group va prezenta o varietate din actuala gamă extinsă de automobile de urgenţă şi cu destinaţie specială, care sunt utilizate de poliţie şi alte servicii de siguranţă publică.

Organizat din doi în doi ani, evenimentul GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference) este cel mai mare târg din Europa destinat exclusiv acestei industrii, care prezintă echipamente de poliţie şi tehnologie de securitate. În calitatea sa de eveniment important pentru industrie şi tehnologie, această a opta ediţie GPEC va oferi o platformă internaţională de comunicare pentru vizitatorii din poliţie şi alte servicii de siguranţă publică.

Ultima ediţie, GPEC 2012, a atras peste 6 500 de vizitatori din 59 de ţări şi aproape 500 de expozanţi naţionali şi internaţionali din 29 de ţări de pe cinci continente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: