Praktiker Romania lanseaza noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă” Praktiker Romania lanseaza noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă”
Praktiker România  a lansat noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă”, ce susține repoziționarea brandului pe un teritoriu emoțional, relevant și distinct,... Praktiker Romania lanseaza noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă”

Praktiker România  a lansat noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă”, ce susține repoziționarea brandului pe un teritoriu emoțional, relevant și distinct, în segmentul „Do it Yourself”.

Campania a fost lansată printr-o serie de trei spoturi TV ce continuă să ofere noi valențe ideii de atașament al românilor pentru locuințele lor, mesaj central al campaniei umbrelă “De la casă la acasă”, demarate în 2014.

“Obiectivul principal al campaniei este consolidarea poziției brandului în noul context al pieței de brocolaj. Întărim cu această ocazie promisiunea Praktiker, aceea de a oferi o varietate mare de produse, la prețuri accesibile, și, servicii relevante domeniului în care activăm,  prin care clienții își pot transforma spațiul personal în acasă”, a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Noua campanie de imagine este semnată de agenţia Springer & Jacoby România, în urma câştigării pitch-ului organizat la sfârşitul lunii martie 2015.

“În 2015, brandul Praktiker vorbește în special despre grija față de clienții săi și față de confortul acestora. Astfel, s-a născut mesajul “Drumul către confortul de acasă trece mereu pe la noi”. Noile spoturi de imagine sunt clare, umoristice și demonstrează într-un mod inspirat eforturile pe care Praktiker le face pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi”, a declarat Dragoș Cazan, Director de Creație Springer & Jacoby.

Campania este integrată, dezvoltată pentru canale multiple și include comunicare TV, outdoor şi internet.

Puteți accesa noile spoturi TV:

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: