Băneasa Shopping City anunță primul  câștigător care va ocupa timp de o lună magazinul MOOZA Pop Up Store: brandul de streetwear PORC. Următoarele două...

MOOZA Pop Up Store deschidere 6Băneasa Shopping City anunță primul  câștigător care va ocupa timp de o lună magazinul MOOZA Pop Up Store: brandul de streetwear PORC. Următoarele două proiecte care își vor vinde produsele în magazinul antreprenorilor creativi sunt brandurile de bijuterii Boemo (17 octombrie -16 noiembrie) și Bon Bijou (20 noiembrie – 20 decembrie).

În prima ediție a proiectului semnat de Băneasa Shopping City, peste 90.000 de iubitori de design românesc au susținut cele 52 de branduri înscrise pe platforma online dedicată. O inițiativă unică în România, MOOZA Pop Up Store le oferă celor mai creativi antreprenori români un sprijin binemeritat la început de drum. Acest proiect pe termen lung pune la dispoziția acestora un magazin propriu în Băneasa Shopping City, pe care îl vor putea opera timp de o lună.

PORC, brandul care a dobândit peste 26.000 de voturi, va fi prezent în MOOZA Pop Up Store până pe 12 octombrie. Magazinul este situat la parterul centrului comercial, pe coridorul drept, şi oferă articole vestimentare și accesorii nonconformiste din cea mai nouă colecţie.

Creat de artistul Deliric în anul 2012, brandul PORC a devenit parte din cultura urbană și a muzicii hip-hop, pe care le însoțește de când a fost fondat. PORC este brandul celor pregătiți să lupte împotriva conformismului și a banalității. Pe lângă colecțiile de sezon, PORC a colaborat de-a lungul timpului cu scena de street art din România pentru haine și accesorii în serii limitate, semnate de tineri artiști.

În perioada următoare, va fi deschisă o nouă etapă de înscrieri pentru desemnarea următorilor 3 câștigători care vor ocupa spațiul MOOZA Pop Up Store în prima jumătate a anului 2015.

MOOZA Pop Up Store deschidere 7_Bogdan Serban MOOZA Pop Up Store deschidere 4_ Deliric MOOZA POp Up Store deschidere 2 MOOZA Pop Up Store_deschidere 1 MOOZA POp Up Store 5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: