Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele, a deschis primul show-room din municipiul Cluj Napoca. Poziționat pe...

magazin-cluj-4Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele, a deschis primul show-room din municipiul Cluj Napoca. Poziționat pe una dintre cele mai importante artere comerciale ale oraşului, Calea București nr. 15, magazinul Policolor din Cluj Napoca este cel de-al optulea show-room din rețeaua proprie pe care compania o dezvoltă la nivel național. 

Spațiul de peste 100 metri pătrați, având grafica, design-ul şi conceptul unitar cu al celorlalte magazine din rețeaua națională, a beneficiat de o investiție de aproximativ 100.000 de euro. Clienţii Policolor vor găsi în noul show-room vopsele lavabile, emailuri şi lacuri pentru lemn din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, produse industriale sau vopsele auto din gama KLAR Professional.

Alături de aceste game diversificate de produse, clienţii Policolor din Cluj Napoca vor beneficia de soluții creative și idei de design, de consultanță, sfaturi în materie de decorațiuni interioare, toate aceste servicii fiind oferite gratuit de echipa de specialiști ai show-room-ului.

”Municipiul Cluj Napoca este unanim recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dinamice centre urbane și de business ale României, astfel că decizia de a deschide propriul show-room aici a fost una firească”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor Arhitectural.

Show-room-ul Policolor din Cluj Napoca include toată paleta de lacuri și vopsele disponibilă și în celelalte magazine ale rețelei, la aceleași prețuri, iar ofertele promoționale și de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Policolor are peste 20 de distribuitori în România şi produsele sale sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional şi în marile reţele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o reţea de 8 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: