Pokerstars Players No Limit Hold’em Championship revine în 2020 Pokerstars Players No Limit Hold’em Championship revine în 2020
PokerStars a anunţat revenirea turneului live de poker PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC). PSPC va avea loc pe parcursul European Poker Tour... Pokerstars Players No Limit Hold’em Championship revine în 2020

PokerStars a anunţat revenirea turneului live de poker PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC).

PSPC va avea loc pe parcursul European Poker Tour (EPT) Barcelona, la Casino Barcelona, în perioada 20 – 24 august 2020. PokerStars acordă şi mai multe carduri gratuite cu populara campanie de premii-cadou Platinum Pass, prin intermediul unei serii de competiţii şi provocări în perioada premergătoare evenimentului.

PokerStars a anunţat turneul de anul viitor în cadrul EPT Barcelona, surprinzând cinci finalişti ai competiţiei ‘Chase Your Dream – Play Against Your Heroes’ cu propriile lor pachete Platinum Pass. Acum, fiecare dintre ei va avea şansa de a juca anul viitor în unul dintre cele mai prestigioase evenimente de poker live pentru premii ce valoarează milioane. În plus, Clement Eloy din Franța a plecat acasă şi cu €10.000 pentru locul întâi.

Fiecare pachet Platinum Pass acordă intrare gratuită în turneul cu buy-in de €22.500 (aprox. $25.000), precum şi cazare de şase nopţi la hotel, zboruri, transfer şi diversealte cheltuieli, pentru câştigător şi un invitat.

„Primul turneu PSPC a avut un succes extraordinar şi a avut sute de câştigători de pachete Platinum Pass, care au îndrăznit să viseze și să joace într-un eveniment high-roller exclusiv”, a declarat Severin Rasset, Director administrativ şi Director comercial al PokerStars.  „PSPC demonstrează angajamentul nostru pentru dezvoltarea jocului, nu numai prin crearea de oportunităţi pentru fanii pokerului de a câştiga sume de bani care le pot schimba viaţa, ci şi prin promovarea pokerului şi a distracţiei pe care o asigură.’

În cadrul primului PSPC, turneu desemnat ca fiind cel mai mare eveniment live de poker cu buy-in de $25.000 din istorie, Ramon Colillas a învins peste 1.000 de jucători pentru a pleca acasă cu peste $5 milioane. Colillas a fost unul dintre cei 300 de câştigători ai Platinum Pass care şi-au obţinut gratis intrarea în turneu.

„PSPC a fost o experienţă incredibilă pentru mine”, a declarat Colillas, care este acum ambasador PokerStars. „Perioada precedentă, turneul în sine şi faptul că acum reprezint PokerStars a fost un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit că a revenit şi că pot fi parte dintr-un eveniment care poate schimba viaţa cuiva. Cu siguranţă voi încerca să obţin o a doua victorie!”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: