Platforma Seenow s-a îmbogăţit cu un nou serviciu online, disponibil în premieră în România. Iubitorii fotbalului din România se pot bucura, începând cu etapa...

GolAlertPlatforma Seenow s-a îmbogăţit cu un nou serviciu online, disponibil în premieră în România. Iubitorii fotbalului din România se pot bucura, începând cu etapa a XII-a din Campionatul românesc de fotbal, de un nou serviciu Seenow , care îi anunţă în timp real scorul partidelor de fotbal din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României.  Prin noua opţiune, utilizatorii au posibilitatea de a urmări golul imediat după ce a fost marcat.

Denumit Gol Alert, noul serviciu trimite notificări de tip push pe smartphone şi tabletă, ţinând astfel  utilizatorii Seenow conectaţi la cele mai spectaculoase momente ale meciurilor. În plus, Gol Alert oferă acces utilizatorilor la arhiva de goluri din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României.

Noul serviciu realizat special pentru fanii fotbalului este disponibil gratuit pentru toţi utilizatorii Seenow care au abonament Koolnet, dar orice microbist care urmăreşte deja meciurile la televizor îşi pot activa serviciul Gol Alert pentru a vedea evoluţia scorului şi golurile marcate în meciurile transmise în direct de Seenow. Pentru această categorie de utilizatori, activarea este disponibilă cu 1 Euro + TVA/ luna sau de 3 Euro + TVA pentru întreg sezonul fotbalistic 2014 – 2015.

Prin Gol Alert, Seenow vrea să vină de data aceasta în întâmpinarea tuturor iubitorilor fotbalului, nu doar a consumatorilor din mediul online, cu un serviciu inovativ, care dă o nouă dimensiune experienţei fotbalistice. Fie că eşti pe stadion şi ai ratat faza de gol sau eşti în trafic şi nu ai prins începutul meciului, Seenow te ajută de acum să nu ratezi nici un gol din partidele preferate

Cătălin Clemente, Director de Marketing şi Vânzări la Direct One

Serviciul Gol Alert este disponibil în aplicaţiile mobile Seenow pe sistemele de operare Android, iOS, Windows 8, dar golurile pot fi urmărite şi pe www.seenow.ro sau pe smart TV.

Seenow pune la dispoziţia celor interesaţi posibilitatea testării gratuite a serviciului Gol Alert pentru etapele următoare din cele mai importante competiţii fotbalistice din România – Liga 1 şi Cupa României – până joi, 30 Octombrie, folosind codul voucher promoţional AL3R7, cu menţiunea că acesta trebuie activat pe portalul www.seenow.ro.

Ulterior, utilizatorii se pot abona folosind opţiunea de plată directă pe factura Vodafone sau pot plăti prin sms în reţelele Orange şi Cosmote, iTunes, card de credit sau PayPal.

Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone şi tabletă cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung şi LG precum şi Smart TV Box Evolio.

Seenow oferă utilizatorilor, în sezonul 2014-2015, toate competiţiile fotbalistice majore din România: Liga 1 și Cupa Ligii prin pachetul Koolnet, Cupa României Timişoreana şi Supercupa României Timişoreana, dar şi o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: