Plantronics a prezentat o nouă serie de căști pentru console Plantronics a prezentat o nouă serie de căști pentru console
Plantronics, firmă pionier în tehnologia audio portabilă, a prezentat căștile RIG 4VR în cadrul Gamescom, care a avut loc în Koln, precum și noua... Plantronics a prezentat o nouă serie de căști pentru console

Plantronics, firmă pionier în tehnologia audio portabilă, a prezentat căștile RIG 4VR în cadrul Gamescom, care a avut loc în Koln, precum și noua serie de căști RIG pentru Xbox One și PS4.

Cel mai nou membru al familiei Plantronics RIG este seria RIG 800, primele căști de gaming fără fir cu o durată de viață a bateriei de 24 h. Seria RIG 800 se alătură gamei RIG 4VR, primele căști din industrie create special pentru PlayStation®VR. Ambele produse se înscriu în gama de soluții audio RIG, care include și seria RIG 500, disponibilă pentru consolă și PC și creată să se adapteze la nevoile și preferințele gamerilor.

„La Plantronics înțelegem cât este de important să oferim gamerilor beneficii tangibile, care să-i transforme în jucători mai buni,” a declarat Gregory Morquin, Gaming Segment Manager în cadrul Plantronics. “Seria RIG 800 este concepută pentru a asigura o performanță wireless superioară, precum și o combinație neegalată între timpul de joc, confortul și precizia oferite de aceste produse. Fiind și noi gameri, ne străduim să dezvoltăm produse pentru tot felul de stiluri și nevoi de joc. Acest lucru se reflectă în gama largă de căști RIG.”

Durata de viață de 24 ore a bateriei căștilor RIG 800HS (pentru PlayStation 4) și RIG 800HX (pentru Xbox One) permite jucătorilor să se concentreze pe joc, fără a-și face griji că sunetul ar putea fi întrerupt. Bateria îmbunătățită are și o funcție de încărcare rapidă care asigură 1.5 ore de joc după o încărcare de 30 minute.

Seria RIG 800 oferă unele dintre cele mai ușoare căști de pe piață, proiectate pentru adaptabilitate și confort pe termen lung. Pernițele din spumă cu memorie le fac mai comode la purtare și sporesc izolarea fonică, oferind o experiență captivantă. RIG 800 are același design configurabil ca și RIG 500, un model unic creat cu primul design modular din industrie.

Seria Plantronics RIG 800

  • Performanță Audio: difuzoarele de 40 mm amplificate aduc sunetul la viață. Rezonatoarele de joasă frecvență intensifică basul și limitează distorsiunile. Monitorizarea microfonului permite controlul asupra nivelului și calității mesajului transmis, iar microfonul de anulare a zgomotului se asigură că mesajul este auzit de colegii de echipă. Când discuția este finalizată, microfonul poate fi ridicat pentru a-l închide.
  • Comenzi precise: Potențiometrele cu dublă comandă de pe casca stângă ajută la ajustarea rapidă a balansului între sonorul jocului și al discuției, precum și volumul principal. Alegerea unei setări EQ poate izola tonurile înalte pure, le poate intensifica pe cele medii, poate scoate în evidență basul cutremurător sau accentua vocea.

Plantronics RIG 4VR

Din poziția de creator de căști de top pentru consumatori și competiții, Plantronics cunoaște valoarea pe care o are imersiunea audio în gaming, iar acest lucru se aplică cel mai bine realității virtuale. RIG 4VR este o soluție audio completă dezvoltată pentru PlayStation®4 cu cabluri interschimbabile care se pot folosi la controlerele fără fir PlayStation®VR și DualShock®4 și va fi disponibilă peste tot în lume de la data lansării PlayStation®VR în octombrie 2016.

  • RIG 4VR are difuzoare de 40mm dotate cu rezonatoare de joasă frecvență pentru intensificarea basului, păstrând totodată acuratețea sunetului. Brațul detașabil cu microfon dezactivat prin ridicare se poate atașa atunci când căștile se folosesc cu controller, pentru un sunet audio stereo captivant și convorbiri de o claritate excepțională.
  • Conectorul audio de 3,5 mm livrat cu RIG 4VR pentru PlayStation®VR funcționează și cu alte controllere pentru consolă (inclusiv Xbox One), PC/Mac și dispozitive de gaming portabile și mobile, pentru un maximum de flexibilitate.

Plantronics RIG 600 și RIG 400

În această toamnă, gamei RIG 800 de căști concepute special pentru gameri i se alătură RIG 600 și RIG 400.

  • RIG 600 sunt compatibile cu toate platformele de gaming și oferă o înaltă fidelitate audio, balansând sunetele de bas fără distorsiuni cu medii și înalte vibrante; ele permit utilizatorilor să audă mai multe detalii în timpul jocurilor sau când ascultă muzică
  • Seria RIG 400 include modelul RIG 400HX creat pentru Xbox One și RIG 400HS pentru PlayStation 4. Ambele modele au volum inline și comenzi de mute, difuzoare de mare sensibilitate și microfoane detașabile cu anularea zgomotului ambiental.

Toate noile modele de căști vor fi disponibile la distribuitorii principali în perioada Q4 2016, cu excepția seriei RIG 800, care va fi disponibilă la începutul anului 2017.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: