De ce nu te-ai bucura cu adevarat anul acesta de Halloween, sincer si fara griji, asa ca in copilarie?  Nimeni, niciodata, nu e prea...
Hello Ktty_Halloween 2013De ce nu te-ai bucura cu adevarat anul acesta de Halloween, sincer si fara griji, asa ca in copilarie?  Nimeni, niciodata, nu e prea in varsta pentru jucarii si joaca, asa ca pisica alba  Hello Kitty iti aduce noroc si reduceri de HalloWeen !

Hello Kitty e pregatita de Halloween

Jucariile costumate in diferite personaje sau obiecte sunt tipice pentru Halloween, iar Hello Kitty este un brand recunoscut pentru designul original si haios al produselor sale.  Astfel, pentru acest Halloween poti alege papusi Hello Kitty  gata costumate pentru acest eveniment special: imbracate in costumase cu steagul Americii, pisicute costumate ca niste scolarite moderne, cu ochelari si fundite, sau imbracate in capsune ori pepene verde.

Accesorii de Haloween pentru copii si adulti

Pe langa aceste jucarii adorabile, Hello Kitty va propune o multime de produse pentru Halloween dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Astfel, celor mici le propune jucarii si costumase colorate si haioase, iar celor mari bijuterii si accesorii care sa le transforme tinuta intr-una potrivita pentru o petrecere de Halloween: esarfe, umbrele si palarii, ochelari, agrafe de par si bentite, coliere, inele, cercei si bratari, toate colorate si amuzante in stilul deja cunoscut Hello Kitty.

Hello Kitty aduce REDUCERI de HalloWeen

Si surprizele de Halloween nu se opresc aici! Pana in 31 octombrie, in magazinele Sanrio Hello Kitty din AFI Palace Cotroceni Bucuresti si AFI Palace Ploiesti sunt ascunsi un anumit numar de dovleci. Descopera dovlecii de Halloween si vei primi 1% reducere pentru fiecare dovleac gasit! Campania este valabila si in magazinul online www.mykitty.ro, unde anumite produse, marcate printr-un dovleac, vor putea fi achizitionate cu pana la 15% reducere.

Vino asadar sa te joci trick or treat in magazinele Sanrio Hello Kitty din AFI Palace Cotroceni Bucuresti si din AFI PalacePloiesti sau online, pe www.mykitty.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: