Piloții Wizz Air te țin la curent cu rezultatele meciurilor de la Euro 2016 Piloții Wizz Air te țin la curent cu rezultatele meciurilor de la Euro 2016
Piloții Wizz vor oferi în timpul zborurilor actualizări ale rezultatelor meciurilor de fotbal la jumătatea și la finalul partidelor care se joacă în Franţa,... Piloții Wizz Air te țin la curent cu rezultatele meciurilor de la Euro 2016

Piloții Wizz vor oferi în timpul zborurilor actualizări ale rezultatelor meciurilor de fotbal la jumătatea și la finalul partidelor care se joacă în Franţa, în timpul curselor aeriene, au anunțat recent oficialii operatorului de transport aerian.

Informațiile vor fi trimise către piloți de către centrul de control cu sediul în Budapesta, prin intermediul sistemului Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS), asigurându-se că ultimele rezultate vor ajunge la pasionații de fotbal care zboară la 11.000 metri altitudine.

football results 2Pasagerii vor fi înştiinţaţi că urmează să se anunţe ultima actualizare a scorului partidei în desfăşurare, astfel încât cei care doresc să urmărească înregistrarea meciului mai târziu şi nu vor să afle rezultatul se pot pregăti în consecinţă.

Wizz Air operează curse din 19 ţări dintre cele 24 aflate în competiţia europeană şi are baze în cinci dintre ele.

“Nu îi putem priva pe călătorii noştri pasionaţi de fotbal de rezultatele meciurilor campionatului. Piloţii vor anunţa scorurile partidelor şi, în acest fel, ne asigurăm că pasagerii vor afla rezultatele chiar şi în zbor, la o altitudine de 11. 000 de metri. Fie că zbori în interes de afaceri, în vacanţa de vară, sau să îţi încurajezi echipa favorită, în Franţa, vei primi ultimele noutăţi legate de scorul partidelor chiar în timpul zborului”, spune Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: