Asemenea celor mai mari pictori şi celor mai prolifici scriitori, Diesel s-a dedicat depăşirii frontierelor producţiei tradiţionale pentru a stabili noi frontiere în fashion....

BLUE EYECONS - KRAYVER 0840V EAZEE 0840VAsemenea celor mai mari pictori şi celor mai prolifici scriitori, Diesel s-a dedicat depăşirii frontierelor producţiei tradiţionale pentru a stabili noi frontiere în fashion. Combinarea designului modern cu tehnicile artizanale şi adăugarea detaliilor personalizate, pentru un look exclusiv – acesta este procesul prin care denimul se transformă în artă.

Asemenea unei opere de artă, pentru realizarea acestor jeans este nevoie de un proces de câteva zile. Degradeuri, tratamente vintage, procesări realizate manual, over-dyed and bleached, aceste tehnici sunt neegalate în lumea denimului. Colecţia ADN vine cu noi procesări în fiecare sezon, pentru cele mai curajoase invenţii pe care Diesel le poate crea. Colecţiile Blue Eyecons şi Essentials sunt create din convingerea că o pereche extraordinară de jeans reprezintă o constantă, prin urmare trebuie să fie mereu disponibilă.

ESSENTIALS - GRUPEE 0664JDin colecţia ADN, Skinzee, modelul de jeans pentru dame, este skinny şi decolorat, cu betelie ce contrastează prin culoarea albastru. Partea superioară şi cea de jos sunt realizate separat, dar tratate împreună cu pietre ponce înmuiate într-un produs special de albire, pentru a crea albul perfect pentru lungime şi o betelie decolorată în contrast, ce are ca rezultat potrivirea ideală.

Blue Eyecons prezintă modelul bărbătesc Krayver, o pereche de jeans care are nevoie de mai mult de patru zile pentru a fi creată şi perfecţionată. Materialul dublu procesat creează un efect albastru unic de şifonare, în timp ce tratamentul spray cu răşină oferă un aspect 3D vintage. Modelul este rupt şi reparat manual, pentru un aspect “purtat” perfect.

În acest sezon, Essentials ne face cunoştinţă cu Sandy, modelul ce va deveni favoritul tuturor doamnelor. O pereche de jeans cu croi minimal, curat şi versatil, Sandy este disponibil în variantele skinny şi straight-leg cuts şi oferă o senzaţie de confort supremă, datorită materialelor fine, precum şi spatelui cu proporţii echilibrate ideal pentru a flata formele.

Denim Atelier, denimul Diesel ultra personalizat, îşi găseşte inspiraţie, în acest sezon, în tehnicile de pictură. Efectele de stropire şi de “purtat” şi dungile inspirate din uniformele de muncă sunt stilizate cu efort şi măiestrie. Denimul este rupt, procesat manual şi stropit cu  tonuri variate de culoare, tratamentele aplicate atenuându-se în timp pentru a scoate în evidenţă esenţa denimului. Cele două tipuri de material sunt tratate şi cusute împreună, pentru un efect couture patchwork.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: