Philip Morris deschide al treilea magazin IQOS din țară în Afi Palace Cotroceni Philip Morris deschide al treilea magazin IQOS din țară în Afi Palace Cotroceni
Începând cu această toamnă, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din București prin inaugurarea noului spațiu din Afi Palace Cotroceni. Situat la primul... Philip Morris deschide al treilea magazin IQOS din țară în Afi Palace Cotroceni

Începând cu această toamnă, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din București prin inaugurarea noului spațiu din Afi Palace Cotroceni.

Situat la primul etaj al mall-ului (în fostul spațiu al cafenelei Gloria Jeans), cu o suprafață de aproximativ 70 mp, IQOS Store București oferă o experiență comercială diferită și vorbește, în primul rând, despre schimbare, evoluție și reinventarea experiențelor.

Conceptul de IOQS Store a venit ca o urmare firească a dezvoltării continue a comunității IQOS din România și din țările în care acest produs a fost lansat.

„Suntem entuziasmați să inaugurăm IQOS Store București după o vară extrem de interesantă pentru noi, o vară în care am inaugurat incă două astfel de spații în zone diferite ale țării, spune Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Trading.

În spatele acestor proiecte se află un singur lucru: viziunea pe termen lung a companiei noastre de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum. Acest lucru se va traduce în continuare prin proiecte îndrăznețe, care au ambiția de a revoluționa industria.”

IQOS Store București este perfect pentru interacțiunea directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, pentru achiziţionarea dispozitivelor şi a accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – HEETS, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la gama largă de accesorii.

Lansat în Japonia în anul 2015, iar pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, destinat fumătorilor adulți.

Dispozitivul IQOS propune un nou mod de a utiliza tutunul – prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. HEETS sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: