Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează anul acesta cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun în...
Targ de Craciun_1 (Small)Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează anul acesta cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun în toate magazinele proprii.

„În fiecare an, toate magazinele Hornbach reînvie spiritul Sărbătorilor de Iarnă şi îşi aşteaptă clienţii cu mii de produse specifice Crăciunului. Încă de la intrarea pe piaţa locală am dorit să respectăm această tradiţie, iar anul acesta am ajuns la cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Începând cu data de 24 octombrie, clienţii pot vizita zonele special amenajate din fiecare magazin Hornbach, unde vor găsi peste 2.000 de articole de sezon. Pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, în fiecare locaţie a retailerului, vor fi disponibile globuri, produse de iluminat, brazi şi multe alte deocoraţiuni diverse.

”Clienţii Hornbach vor avea posibilitatea de a alege, de exemplu, din peste 170 feluri de globuri cu un stoc de 7.800 bucăţi, peste 320 articole diferite pentru iluminat cu un stoc  de 17.000 bucăţi, atât pentru exterior cât şi pentru interior, decoraţiuni diverse, lumânări, ghirlande sau brazi de Crăciun, de mai multe dimensiuni şi înălţimi, printre care se numără şi specia Abies Nordmanniana, adusă din Danemarca”, a adăugat Mugurel – Horia Rusu.

Potrivit acestuia, Târgul de Crăciun de anul acesta aduce pe rafturile Hornbach, în exclusivitate pentru magazinele de materiale de construcţii şi grădinărit, globuri de sticlă pictate manual.

„În fiecare an, Târgul de Crăciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei, atât în România cât şi în toate celelalte ţări europene în care operăm. În ceea ce priveşte produsele care înregistrează cele mai mari vânzări, brazii, ghirlandele luminoase şi globurile se află pe primele locuri”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Conform declaraţiilor acestuia, în perioada Târgului de Crăciun, Hornbach va organiza, ca în fiecare an, şi activităţi speciale pentru copii.

Dincolo de produsele destinate sărbătorilor de iarnă, clienţii Hornbach au acces permanent, în toate cele cinci magazine, la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc şi alte 60.000 disponibile la comandă.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 145 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: