Soil Lacquer Duo de la SpaRitual este un dar. Pentru suflet. Pentru trup. Pentru Pamant. Pachetul poarta un mesaj care vorbeste despre resursele pretioase...
Soil_DuoKit-84-ron_Soil Lacquer Duo de la SpaRitual este un dar. Pentru suflet. Pentru trup. Pentru Pamant. Pachetul poarta un mesaj care vorbeste despre resursele pretioase ale Pamantului si importanta lor pentru viata. Continutul sau exprima pe deplin acest crez. Pe langa cele doua lacuri vei gasi si seminte de flori salbatice gata pentru a fi plantate.

Back to Your Roots este un maro ruginiu sidefat. Acesta este insotit de Native Soil, un lac crema pastelat. Ojele se pot folosi atat separat dar si combinate pentru a da manichiurii mai multa personalitate. Sunt prietenoase cu mediul dar si cu trupul. Nu contin DBT, toluene, formaldehide sau rasini formaldehide.

Cumpara Soil Lacquer Duo de la SpaRitual si 20% din venituri vor fi donate asociatiei SOIL din Haiti. Gasesti kitul pe www.zenit.ro si in magazinul Bio House pe Calea Victoriei, numarul 122.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: