Agentia de turism Perfect Tour promoveaza Romania drept cea mai buna destinatie pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a incentivarilor, conferintelor si evenimentelor de business (MICE,...

perfect-tourAgentia de turism Perfect Tour promoveaza Romania drept cea mai buna destinatie pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a incentivarilor, conferintelor si evenimentelor de business (MICE, Meetings, Incentives, Conferences, Events) din Europa de Est, in cadrul GBTA Convention 2014. Cel mai important eveniment de business travel al anului se desfasoara sub motto-ul “Business in Motion”, in perioada 26 – 30 iulie, la Los Angeles. Principalul vector de promovare al Romaniei, ca cea mai buna destinatie pentru evenimente MICE din Europa de Est, este reprezentat de pozitionarea geografica, siguranta si facilitatile de top.

Cu 12 filiale puternice, in unele dintre cele mai importante orase din tara, si o echipa de profesioniti cu multa experienta, Perfect Tour poate oferi cele mai bune servicii de travel, cu asistenta regionala permanenta, si prezinta in cadrul GBTA Convention 2014 pachete MICE complete in Romania, cu toate serviciile integrate, de la targuri, expozitii si incentivari, la tranferuri speciale, cu limuzine, elicoptere sau avioane private, si cazari in hoteluri de top.

“Calatoriile de afaceri reprezinta o componenta importanta in bugetele majoritatii corporatiilor, iar agentiile de Business Travel Management (BTM), puternice, cu experienta si care pot garanta serviciile oferite, sunt o arma vitala in lupta pentru controlul costurilor. Specialistii in BTM ofera permanent consultanta clientilor si optimizeaza, de exemplu, timpii pierduti in cazul legaturilor, sau timpii necesari procesarii, reducand astfel timpi de calatorie si, indirect, costurile. De asemenea, o agentie de BTM reduce riscurile de calatorie si organizare a evenimentelor MICE, limitand aparitia unor costuri suplimentare”

Marian Ionescu, director comercial Perfect Tour

Global Business Travel Association (GBTA) este cea mai importanta organizatie a companiilor de business travel, cu peste cinci mii de membri in intreaga lume. GBTA asigura celor peste 21.000 de clienti si parteneri studii de piata si asistenta, precum si organizarea unor evenimente de networking si dezvoltare profesionala. In cadrul GBTA Convention 2014 expun peste 400 de companii din intreaga lume.

Prin prezenta la GBTA Convention 2014, isi continua eforturile sustinute de promovare si dezvoltare a turismului din Romania. La inceputul anului, Perfect Tour a participat, alaturi de Biroul de Turism al Romaniei din New York, la cea de-a 16-a editie a celui mai important targ de turism din sudul Californiei, Los Angeles Times Travel Show (LATTS) 2014.

Iar in luna mai, Perfect Tour a promovat Romania ca destinatie turistica premium, pentru distractie, relaxare, tratamente Spa & Wellness si anti-imbatranire, precum si ca destinatie de afaceri, in cadrul Arabian Travel Market (ATM) 2014 – cel mai important targ de turism din Orientul Mijlociu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: