PENNY se extinde in Romania cu sase magazine in luna noiembrie PENNY se extinde in Romania cu sase magazine in luna noiembrie
Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a șase noi magazine în România în luna noiembrie. Astfel, rețeaua PENNY ajunge... PENNY se extinde in Romania cu sase magazine in luna noiembrie

Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a șase noi magazine în România în luna noiembrie. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 294 de magazine. În luna decembrie mai sunt planificate încă șapte deschideri, astfel că retailerul va încheia anul cu 301 magazine.

Magazinul PENNY din Fălticeni, județul Suceava, de pe Str. Oborului, are o suprafață de vânzare de 858.51 m2 și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 95 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Tășnad, județul Satu Mare, de pe Str. Lacrămioarelor, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 847.79 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 75 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din comuna Arbore, județul Suceava, are o suprafață de vânzare de 860.00 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 41 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Otopeni, de pe Str. Ștefan cel Mare, nr. 1-9 are o suprafață de vânzare de 847.85 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 51 locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Brașov, județul Brașov, de pe Calea București, nr. 98-100 are o suprafață de vânzare de 701.47 m2 și trei case de marcat.

Magazinul PENNY din Târgu Cărbunești, județul Gorj, de pe Str. Trandafirilor, nr. 2 are o suprafață de vânzare de 858.35 m2 și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 75 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Designul noilor magazine este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată foarte clar în șapte piloni cheie: experiență îmbunatațită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: