Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta
Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta incepand cu vineri 18 noiembrie 2016, orele 00.00. Promotia dureaza de... Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta

Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta incepand cu vineri 18 noiembrie 2016, orele 00.00. Promotia dureaza de astazi de la miezul noptii pana pe 27 noiembrie 2016 – 10 zile in care cei de la Atelierele Pegas isi propun sa faca vanzari de minimum 1 milion de lei in acesta perioada.

“Noi ne dorim sa extindem sezonul de biciclete tot anul daca se poate. Pentru asta am facut o colectie de biciclete de iarna, dar cum inca nu a venit zapada am ieftinit ocazional toata colectia noastra de biciclete. Avem reduceri de pana la 90%. Astfel dam ocazia oamenilor gospodari sa cumpere bicicleta iarna – pentru ca e mai ieftin si sanie vara.  In curand, vom reveni si cu sania Pegas cat de curand – un alt proiect in dezvoltare,” explica Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Anul acesta Pegas isi propune o crestere de peste 300% a vanzarilor de biciclete urmand ca peste doi ani sa ajunga la masa critica de biciclete necesara pentru a lansa o fabrica cu productie integral in Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie 2016 pana la ora 24.00, duminica 27 noiembrie 2016 si pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascar 144, si Mall Promenada precum si in reteaua nationala de dealeri Pegas.

Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati sa se dezvolte in zona antreprenoriala si linia de camasi cu brandul de traditie Braiconf, pentru a intampina nevoile biciclistilor urbani.

După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

În octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergură. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

  • Dan

    18/11/2016 #1 Author

    Ne bucuream ca producatorii romani au inteles importanta evenimentului de black friday in promovare.produselor si il includ in strategia lor de promovare.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: