Pe urmele lui Arsenie Boca! Pe urmele lui Arsenie Boca!
Documentarul „Arsenie Boca – Omul dintre Sfinti”, o productie marca „Asta-i Romania!”, poate fi urmarit sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Sambata,... Pe urmele lui Arsenie Boca!

Documentarul „Arsenie Boca – Omul dintre Sfinti”, o productie marca „Asta-i Romania!”, poate fi urmarit sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sambata, 13 iunie, de la ora 20:00, va invitam sa urmariti la Kanal D un documentar marca „Asta-i Romania!”:  „Arsenie Boca – Omul dintre Sfinti” ”. Echipa emisiunii  „Asta-i Romania!” a mers pe urmele Sfantului Ardealului, cum a fost supranumit Arsenie Boca, si vine cu dezvaluiri in premiera despre viata acestuia. Oameni care l-au cunoscut indeaproape sau care au fost „atinsi” de harul Parintelui vorbesc despre cel care le-a schimbat viata sau pur si simplu i-a lasat muti de uimire intr-un moment al vietii lor.

Desi mormantul i-a devenit loc de pelerinaj la Prislop, aflam ca, de fapt,  Arsenie Boca si-a dorit sa fie inmormantat la Sambata de Sus. Care au fost motivele care au dus la schimbarea planului sau si de ce ultima dorinta a Sfantului Ardealului a ramas neimplinita, aflati urmarind acest documentar de exceptie.

Productia  contine o serie de relatari despre cazuri grave vindecate in mod miraculos dupa ce persoanele aflate in suferinta s-au rugat la mormantul sau in chilia Sfantului Ardealului. Puterea acestuia pare ca sfideaza timpul, spatiul, legile fizicii, unele povesti fiind de-a dreptul incredibile.

S-a scris si s-au spus foarte multe despre Arsenie Boca. Noi am mers pe urmele lui si am aflat lucruri uimitoare. Unii spun ca mediatizarea excesiva din ultima vreme i-a mai stirbit din aura, dar cred ca Sfintii nu se demonetizeaza, ci devin tot mai mult reper si sprijin pentru oameni. Am simtit nevoia sa spunem adevarata poveste a parintelui, fara exagerari, fara interese meschine. Si, in definitiv, am vrut sa vedem si noi daca drumul pana la Prislop vindeca si alina. Va invit sa urmariti sambata seara, de la ora 20:00, la Kanal D ceea ce am descoperit in aceasta calatorie spirituala”, a spus Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii „Asta-i Romania!”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: