Pe Gustate lansează noi produse Pe Gustate lansează noi produse
Pe Gustate lansează noi produse în gama de mezeluri – polonezii din piept de pui și cârnații cu extra carne. Gama de mezeluri Pe... Pe Gustate lansează noi produse

Pe Gustate lansează noi produse în gama de mezeluri – polonezii din piept de pui și cârnații cu extra carne. Gama de mezeluri Pe Gustate face parte din portofoliul Lactag începând din anul 2013 și este îmbogățită constant cu noi produse.

„Noile sortimente de mezeluri Pe Gustate sunt realizate după rețete autentice, unice. De la intrarea pe piața mezelurilor și a produselor din carne, am implementat valorile Lactag legate de calitate fără compromis și în cazul mezelurilor. Românii caută calitate la un preț accesibil, dar mai presus de toate rămâne acel gust autentic și aroma care face diferența”, declară Adriean Asan, Director General Lactag.

Polonezii din piept de pui sunt produse fierte și afumate cu fum natural. Obținuți din piept de pui, slănină și un amestec de condimente, polonezii sunt realizați din membrană naturală, comestibilă. Se recomandă a fi serviți fierbinți, cu muștar, hrean și salată de varză.

Cârnații extra sunt fierți și afumați și, așa cum le indică numele, conțin o cantitate suplimentară (extra) de carne. Realizați din carne de porc, slănină, carne de vită și condimente, cârnații sunt fierți și afumați de două ori. Fiind ușor de gătit atât prin prăjirea în tigaie, cât și prin frigerea pe grill, cârnații sunt recomandați pentru o masă tradițională ce poate conține varză călită și mămăliguță, ori alături de cartofi natur sau o salată ușoară.

Mezelurile și specialitățile afumate Pe Gustate sunt recunoscute datorită gustului echilibrat, dar și a metodelor de preparare. În procesul de fabricație se folosesc membrane naturale, iar produsele sunt afumate cu fum natural de fag.

Dintre sortimentele de mezeluri Lactag amintim cârnații măcelărești, cârnații tradiții oltenești, cârnații de grătar, cârnații cu șuncă, salamul cu șuncă extra, salamul tradiții oltenești, salamul de vară extra, salamul țărănesc, crenvurștii din piept de pui, pieptul haiducesc și cel ardelenesc, mușchiul țigănesc, șunca presată din piept de pui și altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: