PayPal, unul dintre principalii jucători de pe segmentul plăţilor online la nivel internaţional, a încheiat anul 2013 cu venituri anuale totale de 6.6 miliarde...
PayPal Logo hi resPayPal, unul dintre principalii jucători de pe segmentul plăţilor online la nivel internaţional, a încheiat anul 2013 cu venituri anuale totale de 6.6 miliarde de dolari, în creștere cu 20% comparativ cu anul anterior și cu peste 50% din venituri generate de  operațiunile internaționale ale companiei.

În 2013, PayPal a înregistrat 20 de milioane de utilizatori  noi, numărul de conturi active ajungând la 143 de milioane.

Anul trecut, valoarea totală a tranzacțiilor realizate prin intermediul PayPal a fost de 180 de miliarde de dolari, în creștere cu 24% comparativ cu 2012. Un sfert din businessul PayPal a fost reprezentat, anul trecut, de comerțul transfrontalier. Pe de altă parte, comercianți din întreaga lume au utilizat PayPal pentru a procesa 125 de miliarde de dolari, în creștere cu 29% față de anul anterior.

Digital trends: Ne pare rău PayPal, Alipay este nr.1

În ceea ce privește tranzacțiile mobile, volumul de plăți realizate prin intermediul PayPal de pe dispozitive mobile a crescut cu aproape 100% în 2013 față de 2012 și a ajuns la 27 de miliarde de dolari.

În ultimul trimestru al anului trecut, PayPal a înregistrat 5 milioane de conturi noi și a procesat peste 6,500 de dolari pe secundă. În total, în ultimele trei luni din 2013, utilizatorii PayPal au realizat 846 de milioane de tranzacții și peste 9 milioane de plăți în fiecare zi.

Faceţi plăţi prin PayPal? De azi nu mai aveţi nevoie de card

PayPal este modalitatea rapidă și sigură pentru a face și primi plăți online, prin intermediul dispozitivelor mobile și în magazine. PayPal le permite utilizatorilor să trimită bani fără a-și dezvalui informațiile financiare, cu posibilitatea de a plăti folosind balanța contului de PayPal, contul bancar, cardul de credit sau finanțări. Cu peste 143 de milioane de conturi active pe 193 de piețe și operațiuni în 26 de valute, PayPal promovează comerțul internațional. PayPal este o companie deținută de eBay, cu sediul în San Jose (California, SUA) și sediul internațional în Singapore.

PayPal 2013 1

PayPal 2013 2

PayPal 2013 3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: