PayPal, parteneriat cu Vodafone pentru extinderea portofelului digital pe terminalele operatorului PayPal, parteneriat cu Vodafone pentru extinderea portofelului digital pe terminalele operatorului
Americanii de la PayPal, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți mobile din lume, a semnat recent un parteneriat cu operatorul telecom Vodafone... PayPal, parteneriat cu Vodafone pentru extinderea portofelului digital pe terminalele operatorului

Americanii de la PayPal, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți mobile din lume, a semnat recent un parteneriat cu operatorul telecom Vodafone pentru introducerea portofelului digital pe terminalele acestuia.

Anunțul, care a fost făcut în cadrul Mobile World Congress 2016, eveniment ce are loc zilele acestea la Barcelona, deschide o serie întreagă de posibilități pentru clienții Vodafone. Se pare că PayPal este hotărât să ducă noțiunea de “new money” și în Europa, și să confere o imagine nouă asupra modului în care ne putem păstra și cheltui – în siguranță – banii.

Parteneriatul a fost semnat și cu America Movil, compania urmând să ducă serviciul și în zona Americii Latine.

Faceţi plăţi prin PayPal? De azi nu mai aveţi nevoie de card

În plus, PayPal va oferi suport pentru plățile prin NFC (Near Field Communications), acestea fiind disponibile, momentan, clienților Vodafone din Spania.

Odată cu intrarea în vigoare a acestui parteneriat, clienții Vodafone își vor putea sincroniza conturile PayPal cu portofelul digital al operatorului, efectuând, astfel, plăți rapide și sigure prin orice terminal Visa folosindu-se doar de telefoanele lor cu Android. În prezent, serviciul este disponibil în Spania, urmând ca în lunile viitoare să fie operational în întreaga Europă.

 Visa vrea să ademenească Apple Pay și Samsung Pay în România prin cardurile contactless

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: