Patru noi tehnologii pentru fotografia pe mobil de la OnePlus Patru noi tehnologii pentru fotografia pe mobil de la OnePlus
În ultimele zile s-a vorbit mult despre noutățile OnePlus pe parte de fotografie: partneeriatul cu Hasselblad, highlight-uri ale camerelor de pe seria OnePlus 9... Patru noi tehnologii pentru fotografia pe mobil de la OnePlus

În ultimele zile s-a vorbit mult despre noutățile OnePlus pe parte de fotografie: partneeriatul cu Hasselblad, highlight-uri ale camerelor de pe seria OnePlus 9 și alte tehnologii noi. Îți scriu în legătură cu patru noi tehnologii despre care putem vorbi acum.

Două dintre ele vor fi disponibile în premieră pe seria OnePlus 9 – senzorul Sony IMX789, care e cel mai mare și mai performant senzor pentru camera principală de pe un smartphone OnePlus, dar și tehnologia freeform pentru obiective, care ajută la fotografierea ultra-wide.

În postarea de mai jos de pe forumul OnePlus vei găsi detalii despre aceste 2 tehnologii, dar și despre alte 2 feature-uri care sunt în lucru pentru următoarele generații de smartphone-uri flagship.

Acestea fac parte din promisiunea OnePlus pe direcția de fotografie de mobil: o cameră panoramică cu unghi de 140 grade și o ”lentilă bionică” pentru focalizare rapidă.

Mai multe detalii despre aceste 4 tehnologii se regăsesc în postarea de forum de aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: