Pasiunea românilor pentru sport a dus afacerile 7card la 1,8 mil. euro în 2015 Pasiunea românilor pentru sport a dus afacerile 7card la 1,8 mil. euro în 2015
7card, business-ul din spatele abonamentului lunar care permite accesul în săli de sport din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Piteşti, încheie anul... Pasiunea românilor pentru sport a dus afacerile 7card la 1,8 mil. euro în 2015

7card, business-ul din spatele abonamentului lunar care permite accesul în săli de sport din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Piteşti, încheie anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu față de valoarea precedentă, 10.000 de abonați activi față de 5.500, peste 400 de companii partenere și planuri mari de extindere.Potrivit reprezentanților 7card, anul trecut s-a constatat un interes crescut din partea companiilor pentru abonament, acesta fiind inclus din ce în ce mai mult în pachetul de beneficii oferit angajaţilor, alături de abonamentele de sănătate sau de tichetele de masă. S-a constatat o creștere a cererii de abonamente 7card din partea angajatorilor din provincie și a celor cu sedii centrale în București, dar puncte de lucru în diverse orașe din țară.

”Anul trecut am început dezvoltarea la nivel național, tocmai pentru a acoperi cererea venită din partea angajatorilor. Primii pași către provincie au fost făcuți la finalul lui 2014, însă anul trecut a fost cel în care am pătruns în mai multe orașe, am semnat partneriate cu companii românești din țară și am pus bazele unei rețele 7card la nivel national, rețea care va fi dezvoltată în 2016. Vrem să creștem numărul sălilor care oferă abonamentul nostru, dar și al companiilor care își recompensează astfel angajații”, spune Andrei Crețu, co-fondator 7card.

În 2016, focusul îl reprezintă continuarea extinderii rețelei la nivel national și, cel puțin, dublarea numărului de abonați activi. Încă din primele zile ale lui ianuarie, 7card este disponibil și în Pitești și Craiova, cei mai mulți abonați fiind angajați ai unor companii din energie, bănci, telecomunicații și industria producătoare de piese auto. Disponibilitatea abonamentului 7card în cele două orașe va crește cu până la 12% numărul de persoane care vor ajunge în 2016 în centrele sportive. În primele luni ale anului, abonamentul 7card va fi disponibil și la Sibiu și Constanța, fiind luate în calcul și alte orașe cu potential economic mare.

Planul principal pentru 2016 este extinderea, astfel că în echipa 7card a fost cooptat, pentru coordonarea departamentului comercial, Dragoș Bunescu, fost manager comercial în multinaționale de top din  domenii precum beneficii pentru companii și telecomunicații.

„Am căutat un om cu experiență comercială, cu viziune, de aceea colaborarea cu Dragoș Bunescu va fi, cu siguranță, una de success. Și, mai ales, va ajuta mult la extinderea 7card pe viitor. Datorită extinderii pe care o avem în vedere, în 2016 estimăm o creștere a cifrei de afaceri la 3,5 milioane de euro și un număr de 20-25.000 de abonați activi”, spune Iulian Cîrciumaru, co-fondator 7card.

”Firmele apelează din ce în ce mai mult la beneficii pentru salariați, considerând activitățile sportive prioritare pentru angajații lor.  Vrem sa ducem 7card în orice oraș în care există multinaționale sau angajatori dornici să-și recompenseze astfel angajații”, spune Dragoș Bunescu.

7card este un abonament lunar care permite accesul în săli de sport din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Piteşti. Rețeaua numără, în prezent, 10.000 de abonați activi, în creștere cu  80% față de 2014, și un număr de 229 de săli, în creștere cu 62% față de 2014.

Un card unic de acces la o gamă variată de activități sportive, 7card se adresează atât angajaților, cât și companiilor, aducând beneficii reale de flexibilitate, diversitate și ușurință în utilizare. Abonații 7card sunt angajați ai companiilor din domenii precum IT&C, pharma, retail, bănci, FMCG, telefonie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: