Pasagerii FlixBus: cine sunt și ce obiceiuri au Pasagerii FlixBus: cine sunt și ce obiceiuri au
Majoritatea pasagerilor FlixBus în 2016 din regiunea sudică a CEE au fost de sex feminin. 76% dintre pasagerii călătoresc în vacanțe, excursii scurte sau... Pasagerii FlixBus: cine sunt și ce obiceiuri au

Majoritatea pasagerilor FlixBus în 2016 din regiunea sudică a CEE au fost de sex feminin. 76% dintre pasagerii călătoresc în vacanțe, excursii scurte sau pentru a-și vizita prietenii sau rudele. Peste 100 de milioane de pasageri se vor bucura de experiența călătoriilor cu FlixBus până la sfârșitul anului 2017, estimează compania.

Prin studii permanente, FlixBus răspunde cu ușurință dorințelor și nevoilor în timpul curselor transfrontaliere de lungă durată. Astfel, obținem perspective și direcții excelente pentru a ne dezvolta serviciile în viitor.

Conform ultimelor studii, 54% dintre femeile din regiune preferă să călătorească cu FlixBus decât cu autoturismul privat sau comun. Pasagerii se simt mai în siguranță și mai puțin îngrijorați în timpul călătoriilor de lungă durată, iar timpul petrecut în autocar este foarte confortabil, deoarece au mult spațiu privat, prize și Wi-Fi gratuit.

Acest lucru le oferă pasagerilor posibilitatea de a folosi acest timp în mod util, mai ales dacă autocarul este blocat în trafic sau la frontieră. Pasagerii își pot petrece timpul trimițând e-mailuri, interacționând pe rețelele sociale sau vorbind cu alți pasageri.

Amatorii de liniște și de odihnă pot trage un pui de somn în cursele de noapte către destinațiile lor. 76% dintre aceștia călătoresc în vacanțe, excursii scurte sau își vizitează prietenii sau rudele, în timp ce 13% dintre ei călătoresc în scop de afaceri (pentru mai multe statistici, consultați infografia din anexă).

Infogrphic 2016 - passenger profile

Cu o planificare atentă, fiecare călătorie cu FlixBus devine simplă și ieftină

De la București, Brașov, Sibiu, Deva, Lugoj, Timișoara sau Arad, pasagerii FlixBus folosesc adesea cursele zilnice la Linz, Viena sau Salzburg pentru a-și continua apoi călătoria către Bratislava, Frankfurt, München, Praga sau către stațiunile de schi, cum ar fi Schaldming sau St. Michael. Poți ajunge cu ușurință chiar și la Ljubljana, Slovenia sau la Zagreb, Croația. Poți alege dintr-un număr mare de curse, pe care le poți accesa la acest link.

Toate cursele sunt foarte accesibile. Rezervă-ți biletul prin intermediul aplicațiilor mobile în limba română, în care poți obține cu ușurință toate detaliile de călătorie, precum și notificări și orientări GPS către stațiile de autocar.

În 2016, 60 de milioane de pasageri s-au bucurat de experiența călătoriilor în întreaga rețea verde, în timp ce, până la sfârșitul anului 2017, numărul pasagerilor va atinge 100 de milioane de la fondarea acestui start-up, în 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: