Volumul autobiografic “PAS CU PAS” scris de președintele ales al României este cea mai căutată și cumpărată carte în format digital de pe elefant.ro în...

Pas cu Pas_Klaus IohannisVolumul autobiografic “PAS CU PAS” scris de președintele ales al României este cea mai căutată și cumpărată carte în format digital de pe elefant.ro în perioada 16-19 noiembrie. Astfel, săptămâna aceasta, scrierea lui Klaus Iohannis a intrat direct pe locul întâi în topul eBooks, chiar dacă a fost disponibilă pentru cititori încă de pe data de 9 octombrie.

Volumul autobiografic surprinde momentele cele mai importante din viața lui Klaus Iohannis, din copilărie până în momentul în care a ajuns să fie candidat la președenția țării.

“Cititorii au ales formatul digital al cărții deoarece o pot citi imediat după ce au cumpărat-o online. Având la dispoziție această modalitate rapidă, românii s-au grăbit să afle detalii despre viața lui Klaus Iohannis, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.”

Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro

Cartea PAS CU PAS a fost disponibilă pe elefant.ro și în format tipărit, stocurile epuizându-se extrem de repede. “În cel mai scurt timp, aceasta va reintra în oferta elefant.ro.” precizează Dan Vidrașcu.

În momentul de față, de pe elefant.ro volumul autobiografic PAS CU PAS scris de Klaus Iohannis se poate achiziționa în format digital cu reducere de 35%, adică la prețul de 7 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: