Party ca la mare în inima Bucureștiului. Weekend cool la Mega Mall Party ca la mare în inima Bucureștiului. Weekend cool la Mega Mall
Cel mai nou centru comercial din Capitală, Mega Mall, a pregătit vizitatorilor săi un colț de vacanță pentru weekendul 11-12 iulie, cu cocktailuri și... Party ca la mare în inima Bucureștiului. Weekend cool la Mega Mall

Cel mai nou centru comercial din Capitală, Mega Mall, a pregătit vizitatorilor săi un colț de vacanță pentru weekendul 11-12 iulie, cu cocktailuri și mixuri de vară perfecte pentru zilele călduroase de vară.

Startul petrecerii va fi dat sâmbătă, 11 iulie, la ora 12:00, pe ritmuri muzicale alese de Vlad Dobrescu, AbascMusic și Twisted Faders. Vizitatorii mallului care vor face cumpărături în ziua respectiva se vor putea bucura de cocktailuri gratis, în cadrul petrecerii, care va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial.

Bucureșteni, buluc la Mega Mall în primele zile după lansare

Pentru că toți suntem în căutare de cărți care ne vor însoți în vacanță, Mega Mall, alături de Librarium, le recomandă vizitatorilor o listă de cărți numai bune de citit pe plajă. De asemenea, pasionații de sport sau gaming se vor bucura de zone special amenajate, unde vor putea juca volei sau badmington, cât și jocuri electronice.

Hai la party cu noiMega Mall se va transforma într-un spațiu de vacanță și pentru cei mici, împreună cu prințesele Ana și Elsa. Acestea vor distra prichindeii cu dansuri, concursuri și jocuri de poveste, iar Ana îi va picta pe față cu floricele de gheață. Mai mult, cei mici se vor putea bucura de o zonă special amenajată LEGO. Activitățile pentru copii vor avea loc la nivelul 2, atât sâmbătă, cât și duminică, iar accesul va fi gratuit. De asemenea, vizitatorii își vor putea face poze într-o zonă special amenajată, plecând acasă cu o amintire din vacanța la Mega Mall.

Sofiaman, investiție de 100.000 de euro într-un flagship în Mega Mall

În plus, bucureștenii se pot bucura și de ofertele din sezonul de reduceri. Cele peste 200 de magazine își așteaptă cumpărătorii cu produse și servicii reduse cu până la 50%, mai mult, cumpărăturile de minim 250 RON vor fi răsplătite cu 20.000 de premii garantate.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: