Parteneriat Visa – Uber: prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienții noi Parteneriat Visa – Uber: prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienții noi
Visa Europe și Uber au încheiat un parteneriat pentru promovarea plăților cu cardul de pe telefonul mobil și lansează o promoție prin care noii... Parteneriat Visa – Uber: prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienții noi

Visa Europe și Uber au încheiat un parteneriat pentru promovarea plăților cu cardul de pe telefonul mobil și lansează o promoție prin care noii clienți Uber care își înregistrează cardul Visa în aplicaţia mobilă în luna decembrie beneficiază gratuit de prima cursă, în limita a 40 de lei.

Parteneriatul dintre Visa Europe, cel mai mare procesator de plăţi din Europa, şi Uber, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din lume care a dezvoltat o platformă inovatoare de servicii de ridesharing, are ca scop crearea și încurajarea obiceiului de a plăti de pe telefonul mobil, în condițiile în care consumatorii cu un stil de viață activ își doresc un plus de mobilitate în condiții de siguranță ridicată.

În perioada 1 – 31 decembrie 2015, toate persoanele care îşi descarcă aplicaţia Uber pe telefonul mobil, îşi creează un cont de utilizator şi înregistrează datele cardului Visa în aplicație vor beneficia de o cursă gratuită în valoare de până la 40 de lei. Discountul se va oferi în baza unui cod promoțional pe care utilizatorii trebuie să îl introducă în aplicația Uber.

Uber calculează prin GPS costul călătoriilor, iar plata se realizează automat și în siguranță pe baza datelor de cont introduse în aplicație. Serviciile de transport ale companiei sunt disponibile în București.

Câteva exemple de tarife pentru serviciul uberX, estimate în funcţie de destinaţii sunt :

             Piaţa Universităţii – Aeroportul Henri Coandă: 30 – 39 RON

             Pipera – Gara de Nord: 15 – 20 RON

             Centrul Vechi – Drumul Taberei: 11 – 15 RON

În Europa, plățile cu dispozitive mobile vor înregistra o creștere exponențială în următorii cinci ani, în condițiile în care se anticipează că până în 2020 peste jumătate dintre consumatorii europeni își vor utiliza mobilul cel puțin o dată pe săptămână pentru a face plăți, conform estimărilor realizate pe baza unui studiu derulat de Visa Europe în acest an.

România Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 360 de oraşe din mai bine de 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în oraşul Bucureşti. Serviciile disponibile în București sunt uberX, varianta low-cost de ridesharing și UberSELECT.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: