Credit Europe Bank, unul dintre principalii jucători de pe piaţa bancară locală, a încheiat un parteneriat cu retailerul de materiale de construcţii bauMax care...
card_AvantajCredit Europe Bank, unul dintre principalii jucători de pe piaţa bancară locală, a încheiat un parteneriat cu retailerul de materiale de construcţii bauMax care face posibilă achiziționarea prin CardAvantaj a articolelor de bricolaj, a celor destinate amenajărilor interioare precum și a materialelor de construcții.

Astfel, posesorii CardAvantaj, cel mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă, vor putea cumpăra aceste produse în 6 rate, în oricare dintre cele 15 locaţii bauMax din țară.

“Este un parteneriat care ne onorează și care oferă totodată clienților noștri acea flexibilitate financiară atât de necesară dezvoltării acestui tip de proiecte”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail banking and Cards officer, Credit Europe Bank Romania.

Totodată, potrivit reprezentanţilor celor două companii, în perioada 20 ianuarie – 30 martie 2014 clienţii bauMax utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispoziţie o ofertă specială de achiziţie în 8 rate fără dobândă.

bauMax se numără printre cei mai mari operatori de magazine cu articole de construcţii, amenajări şi grădinărit din Europa. Compania operează 160 de magazine în nouă ţări, din care 66 în Austria, 24 în Cehia, 14 în Slovacia, 15 în Ungaria, 4 în Slovenia, 7 în Croaţia, 15 în România, 8 în Bulgaria şi 7 în Turcia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: