Pariezi pe Chivu! Crezi în revenirea sa la Ajax? Pariezi pe Chivu! Crezi în revenirea sa la Ajax?
Zvonurile legate de posibila plecare a lui Cristi Chivu de la Inter Milano, echipă la care joacă încă din 2007, a stârnit diverse reacţii.... Pariezi pe Chivu! Crezi în revenirea sa la Ajax?
chivu_ajax_2013Zvonurile legate de posibila plecare a lui Cristi Chivu de la Inter Milano, echipă la care joacă încă din 2007, a stârnit diverse reacţii. Astfel, în afară de potenţialul său transfer la două cluburi cunoscute, Fenerbahce şi Galatasaray, acesta s-ar putea întoarce la Ajax Amsterdam, echipă a cărui căpitan a şi fost. Ca urmare a veştilor care circulă în piaţă, bookmaker-ul britanic Stanleybet a introdus un nou pariu special, oferind celor interesaţi oportunitatea de a paria pe şansele lui Chivu de a se întoarce la Ajax.

Compania oferă o cotă de 3.65 pentru cei care pariază pe posibila plecare a fundaşului de la Inter Milano la Ajax Amsterdam, în timp ce, pentru cei care sunt de părere că românul nu se va transfera la olandezi, o cotă de 1.18.

Cristi Chivu a jucat pentru echipa olandeză şi în perioada 1999 – 2003, unde a demonstrat că este un fotbalist de excepţie şi un fundaş valoros. Mai mult decât atât, aptitudinile sale au făcut ca acesta să fie numit, la doar 20 de ani, căpitan la Ajax Amsterdam”

Cătălin Moise, Director de Marketing al Stanleybet

Contractul lui Chivu cu Inter Milano urmează să expire în 2014, iar acesta va fi ultimul sezon din cariera sa, conform impresarului său, Victor Becali, citat de presa locală.

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile în România în 327 agenții, din peste 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe câștigătorii festivalului de film european, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports.

Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2.000 de agenții de pariuri în 7 state europene.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: