Parfumează-ți viața cu… Vanilie! Parfumează-ți viața cu… Vanilie!
După o iarnă lungă, timp în care pielea a fost expusă schimbărilor de temperatură dintre interior și exterior, acum este timpul ca pielea să... Parfumează-ți viața cu… Vanilie!

După o iarnă lungă, timp în care pielea a fost expusă schimbărilor de temperatură dintre interior și exterior, acum este timpul ca pielea să fie îngrijită cu sfaturi simple de frumusețe.

Young Living, liderul mondial în uleiuri esențiale, tocmai a lansat noua sa oleorășină de vanilie. Acest produs esențial nu numai că hidratează și calmează pielea când este adăugat regimului de frumusețe, ci conferă și un miros dulce, de vanilie, ce rezistă pe perioada întregii zile. Amestecată cu ulei de cocos, oleorășina Vanilla de la Young Living îți va reaminti cu siguranță de o excursie tropicală.

Extrasă din păstăi cultivate în regiunea de nord-vest a Madagascarului, oleorășina pură de vanilie, obținută în mod etic, este realizată cu o metodă unică, specifică Young Living. Acest proces ajută vanilia să-și păstreze aroma bogată, clasică și să fie ușor de amestecat cu celelalte uleiuri esențiale Young Living.

Obținerea oleorășinii de vanilie presupune extracția alcoolului etilic natural din sfecla de zahăr franceză și procesarea sa cu ulei de cocos fracționat.

În timp ce multe produse de vanilie de pe piață sunt sintetice, Young Living Vanilla este pur și testat pentru a se conforma angajamentului  riguros Seed to Seal® cu privire la calitate.

Pentru a complementa oleorășina Vanilla, Young Living a lansat noul aromatizator Haven. Așează acest aromatizator de ceramică artizanală, realizat cu porțelan natural (utilizat în mod obișnuit pentru opere de artă, vase și plăci decorative din întreaga lume), pe biroul sau pervazul ferestrei pentru o aromă difuzată oricând este nevoie.

Transluciditatea porțelanului alb pur, precum și strălucirea și duritatea sa, sunt obținute pentru că artizanii ard fiecare bucată turnată de lut alb de două ori. Este mai dur, mai dens și mai puțin poros decât ceramica obișnuită, făcându-l mai rezistent la zgârieturi, cioburi și pete și mai capabil să reziste la căldură și razele UV.

Cu până la patru ore de difuzie și trei temporizatoare automate, te poate ajuta să-ți schimbi starea de spirit și să te simți în siguranță în confortul casei tale. Cu așa o atmosferă, cine mai are nevoie de insule grecești? 

Young Living Essential Oils este liderul mondial în uleiuri esențiale care oferă produse infuzate cu uleiuri de cea mai înaltă calitate, cu sediul european în Chiswick, Londra. Young Living își ia în serios rolul de lider în industrie, setând standardele cu angajamentul său brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanți: Aprovizionare, Știință și Standarde.

Aceste principii de ghidare ajută firma Young Living să protejeze planeta și să furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii noștri le pot utiliza și le pot împărtăși cu încredere cu familia și prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative și partenere și furnizori certificați Seed to Seal- nu numai că susțin un stil de viață sănătoasă, ci oferă și oportunități pentru peste 6 milioane de membri globali pentru a-și găsi un scop și o stare de bine în viață, aliniindu-și munca cu valorile și pasiunile lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: