Paralela 45, reduceri de până la 50% pentru vacanțele din 2017 Paralela 45, reduceri de până la 50% pentru vacanțele din 2017
Paralela 45 lansează oferta de vacanță pentru 2017, cu reduceri de până la 50% în perioada de Early Booking, care se desfășoară din noiembrie... Paralela 45, reduceri de până la 50% pentru vacanțele din 2017

Paralela 45 lansează oferta de vacanță pentru 2017, cu reduceri de până la 50% în perioada de Early Booking, care se desfășoară din noiembrie până la finalul lunii martie. Turoperatorul estimează o creștere cu 5-10% a rezervărilor față de anul trecut.

Oferta pentru vara 2017 cuprinde 45 de zboruri săptămânale din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara spre 26 de destinații. Cursele charter sunt programate spre insulele grecești Creta-Chania (cu un zbor nou de la Iaşi), Creta-Heraklion, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Santorini, Mykonos și Kos, o destinație readusă în atenția publicului pentru vara viitoare, spre Mallorca și Tenerife (cu un zbor nou din Iasi catre Mallorca), Algarve, Split, Antalya şi Bodrum.

Acestora li se adaugă sejururile pe curse de linie în Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Tenerife, Sardinia, Sicilia, Sorrento, Rimini, Madeira, Cascais și Estoril, Cipru și Cipru de Nord. Pentru cei care preferă transportul individual, oferta Paralela 45 conţine vacanţe pe litoralul românesc, bulgăresc, grecesc, croat, precum și în statiuni din Muntenegru și Albania.

Pachetele pentru litoralul românesc au o reducere de până la 35% la debutul programului Early Booking, în timp ce celelalte au reduceri cuprinse între 10 și 50%.

„Ne așteptăm la o creștere cu 5-10% a rezervărilor prin programul Early Booking, la fel ca în ultimii trei ani. Creșterile anuale ne arată o maturizare firească a pieței și o apreciere a serviciilor pe care le oferim. Ne bucurăm că turiștii profită de Early Booking pentru a-și rezerva vacanța, nu numai pentru că beneficiază de o reducere, ci și pentru că în cele cinci luni de program au la dispoziție toată oferta noastră de hoteluri contractate în sistem de garanție, din care pot alege ce își doresc”, declară Ondina Dobriban, director general Paralela 45.

În perioada de Early Booking, destinațiile externe preferate de turiștii Paralela 45 sunt Grecia, pentru care se înregistrează mai mult de o treime din numărul total de rezervări, Spania (peste 20%), Turcia (22%), Italia (8%), Portugalia (7%).

Turiștii aleg hoteluri de 3, 4 și 5 stele, care în vârf de sezon pot fi în stop sales sau se rezervă la tarife mult mai mari. În ceea ce privește turismul intern, 85% dintre turiști aleg stațiunile de pe litoral, în top fiind Mamaia, Eforie Nord și Venus, 10% aleg stațiunile balneo și 5% stațiunile montane, precum Poiana Brașov, Sinaia sau Predeal. Cei care achiziționează o vacanță într-o destinație internă aleg să se cazeze la un hotel de 3 sau 4 stele, unde să beneficieze de servicii all-inclusive.

Clienții Paralela 45 care profită de Early Booking au între 23 și 45 de ani și pun accent pe calitatea serviciilor oferite de agenție. Pentru achiziționarea vacanței, turiștii aleg diverse mijloace financiare de plată, cum ar fi plata online, link-ul de plată pentru achiziția la distanță sau plata în rate multiple prin intermediul cardurilor de credit cu dobândă zero.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România.

Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 26 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Compania are în prezent 40 de agenţii directe şi în franciză răspândite în toată ţara.

Paralela 45 a înregistrat în 2015 un volum de vânzări de aproximativ 43 de milioane de euro și estimează pentru 2016 că va ajunge la 44 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: