Pantera, rebelul și gecile din piele: propunerile Diesel pentru colecția de toamnă/iarnă 2015 Pantera, rebelul și gecile din piele: propunerile Diesel pentru colecția de toamnă/iarnă 2015
O panteră neagră în jungla urbană, frumoasă, sălbatică și liberă este simbolul colecției Diesel toamnă-iarnă pentru bărbați și femei. Atitudinea caracteristică Diesel, rebelă și... Pantera, rebelul și gecile din piele: propunerile Diesel pentru colecția de toamnă/iarnă 2015

O panteră neagră în jungla urbană, frumoasă, sălbatică și liberă este simbolul colecției Diesel toamnă-iarnă pentru bărbați și femei. Atitudinea caracteristică Diesel, rebelă și neîmblânzită, a fost înălțată la nivelul unei atitudini cool purtabile.

Capturând esența brandului, dar filtrând-o printr-o persectivă proaspătă și modernă, colecția apparel celebrează ADN-ul unic Diesel. Temele emblematice ale casei de modă – military și rock – sunt reinterpretate printr-o abordare personală și plină de entuziasm. Starea de libertate  este intensificată  prin  explozii de culori și de elemente grafice vibrante, în timp ce detaliile pictate manual, modelele complexe, inserţiile de mărgele și texturile mixte evidenţiază măiestria şi unicitatea produselor lucrate manual și calitatea high-end – toate acestea sunt regăsite în noua colecție Timeless. Alături de noile modele grafice, incluzând pantera iconică a colecției, logoul inconfundabil Diesel revine.

“Piesa mea preferată din colecție este un  pulover gri cu Mohicanul nostru imprimat – suntem mândri de logoul nostru, iar acum îl reintegrăm la un nivel superior”, a povestit Nicola Formichetti, directorul de creație Diesel.

Military

O interpretare fun, sporty, a temei military. Pentru a respecta viziunea unică și inovatoare, Diesel creează propriul model camuflaj, desenat de mână, condimentând toate categoriile, de la hainele de stradă până la lenjeria intimă. Look-ul fashion și artistic capătă amploare prin tricotaje soft. Tonurile tradiționale military, de verde și maro, sunt luminate cu pete de culori vii şi accente vibrante de blană ecologică. Acestea oferă o notă pop și jucăușă gecilor parka și genților cu blană. Jucându-se cu contraste, piesele military clasice cu alură puternic masculină, precum bomberele camuflaj și field jackets, sunt alăturate rochiilor și bluzelor ultra feminine, cu modele florale, în timp ce materialele cu texturi sunt combinate cu materiale fluide, cu aspect mătăsos.

Casual Rock

Personal, unic, adorat. Asemenea unei arhive de piese găsite în magazine vintage şi apoi personalizate cu embleme și desene, Casual Rock cuprinde o paletă mare de influențe mixate și asortate într-un look urban și modern. Cu o abordare hiper decorativă, o jachetă biker din piele întoarsă pentru bărbați este pictată manual cu grafice colorate rememorând amintiri din copilărie, în timp ce bomberele aviator din piele neagră sunt accesorizate cu detalii patchwork. Vestele cu blană și bolerourile pentru femei reprezintă punctul de întâlnire dintre atitudinea rock și cea boemă. Printurile decolorate, utilizate și pentru lenjeria intimă, oferă un aspect vintage tricourilor din bumbac. Croiul lor relaxat contrastează cu silueta denimului skinny. Accesoriile subliniază aspectul eclectic. Botinele până la gleznă, cu toc, dezvăluie mărgele metalice, iar modelele bărbăteşti de sneakers high-top ilustrează grafice sub formă de fermoare.

Evening Rock

Spiritul rock’n’roll este reinterpretat cu o atingere sofisticată de seară. De la acele de siguranță punkish, până la modelele grunge în carouri, totul evocă un farmec elegant, dar dur, dintr-un punct de vedere smart, cool și metropolitan. Pentru un aer feminin fără echivoc, colecția include rochii mini sexy cu fermoar, bluze fluide din şifon și items cu ace de siguranță. Un stil mai relaxat este introdus prin piese tricotate în dungi sau carouri. Pantofii cu toc din piele metalizată cu aspect vintage și cizmele cowboy adaugă efecte strălucitoare.

Diesel Archive: Winter Sports

Piesele iconice Diesel sunt inspirate din atitudinea activă alpină a anilor ‘70. Semnătură a brandului, designul în forma V revine alături de knitwear în combinații de culori vibrante. Sunt asortate denimului jewel-toned și pantalonilor reiaţi, aducând ținutei de iarnă o stare veselă, jucăuşă, pentru a încălzi ținutele din sezonul toamnă-iarnă. Emblemele cu tigri și stele colorate injectează un look tineresc jachetelor sporty Varsity, în timp ce gecile biker din piele cu ținte evocă spiritul original, rebel, Diesel.

The Diesel Timeless Collection

Măiestrie de lux și materiale superioare. Colecția Timeless aduce omagiu ADN-ului autentic Diesel cu o colecție de item-uri din piele premium dedicate bărbaților și femeilor, disponibile permanent în magazine. O jachetă biker, pantaloni skinny și un hanorac cu designul V al brandului. Truly, essentially Diesel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: