Panasonic a furnizat cel mai mare număr de camere de securitate din istoria Jocurilor Olimpice şi cea mai mare cantitate de ecrane LED de...

Sochi2014_Panasonic_Camera manPanasonic a furnizat cel mai mare număr de camere de securitate din istoria Jocurilor Olimpice şi cea mai mare cantitate de ecrane LED de dimensiuni mari din istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Panasonic Corporation, sponsorul global TOP* în categoria echipamente audio-video, a anunţat livrarea de echipament AV de ultimă generaţie, precum siteme video Full HD, pentru cea de a 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de la Soci. Panasonic va coopera cu Comitetul Olimpic Internaţional (IOC), Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Soci şi Serviciul de Transmisie a Jocurilor Olimpice (OBS) pentru a oferi suport în derularea evenimentului sportiv.

Panasonic a furnizat cantităţi mari de echipament pentru spaţiile şi construcţiile aferente Jocurilor Olimpice, din categoria produselor AV, incluzând ecrane LED de dimensiuni mari, sisteme audio, echipament de transmisie, proiectoare, televizoare VIERA şi sisteme de comunicare video HD. Mai mult, Panasonic a livrat cea mai mare cantitate de camere de securitate din istoria Jocurilor Olimpice şi cea mai mare cantitate de ecrane LED de dimensiuni mari din istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă.

De asemenea, ca o nouă provocare pentru companie, Panasonic va înregistra ceremonia de deschidere din Parcul Olimpic în 4k, în cooperare cu IOC şi OBS.

Pentru a materializa conceptul companiei “Sharing the Passion” (“Împarte Pasiunea”) prin livrarea de echipament şi activităţi de sponsorizare, prin intermediul tehnologiei sale de transmisie avansate, Panasonic va aduce pasiunea, tensiunea şi bucuria atleţilor de talie mondială, precum şi emoţia generată de performanţele lor, nu numai în spaţiile şi construcţiile aferente competiţiei dar şi oamenilor din întreaga lume.

Echipamente AV furnizate

 Echipament

Cantitate

Ecran LED de dimensiuni mari

1727 m2

Sisteme audio profesionale

16 spaţii şi construcţii

Monitoare TV

4993 unităţi

Camere de securitate

6903 unităţi

Proiectoare (incluzând proiectoare DLP*2)

207 unităţi

Camere P2HD

114 unităţi

Echipamente de înregistrare P2HD

100 unităţi

Altele

Echipament de comunicare video HD – 89 seturi

Notă: include clădirile olimpice precum Satul Olimpic, Centrul Media, birourile comitetului de organizare şi locurile cu transmisie live.

  1. TOP  – The Olimpic Partner – reprezintă cel mai important nivel al unui sponsor olimpic global. Panasonic este sponsor TOP încă de la înfiinţarea programului, fiind singura companie japoneză de acest gen. Panasonic a semnat acordul de sponsorizare TOP cu IOC în 1987, în acord cu spiritul mişcării olimpice care promovează pacea mondială. Începând de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary, în anul următor semnării acordului, Panasonic a contribuit la derularea Jocurilor Olimpice de peste 25 de ani ca sponsor TOP în categoria echipamente audio-video.
  2. DLP este marcă înregistrată a Texas Instruments Inc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: