Panasonic anunta noi camere foto Lumix la Photokina 2016 Panasonic anunta noi camere foto Lumix la Photokina 2016
Panasonic a anuntat lansarea unor noi camere foto Lumix la Photokina 2016. Ce noutati aduc? Va spunem, pe scurt, si revenim, in curand, cu detalierea... Panasonic anunta noi camere foto Lumix la Photokina 2016

Panasonic a anuntat lansarea unor noi camere foto Lumix la Photokina 2016. Ce noutati aduc? Va spunem, pe scurt, si revenim, in curand, cu detalierea fiecarui produs in parte.

LUMIX GH5

Panasonic ne anunță dezvoltarea primului DSLM din lume prevăzut cu funcția de înregistrare video 4K 60p/50p și cu funcția 6K PHOTO. Modelul LUMIX GH5 este prima cameră din lume Mirrorless (DSLM) care poate înregistra imagini video de înaltă precizie, fluide la rezoluția 4K 60p/50p și care poate reproduce fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biți.

Această cameră premium va oferi performanțe excepționale fotografilor și realizatorilor de filme profesioniști, precum și realizatorilor semiprofesioniști de fotografii /materiale video.

panasonic-gh5

LUMIX FZ2000

Panasonic prezintă, totodată, cel mai recent model al său de referință – Camera Bridge hibridă LUMIX FZ2000. Noua cameră încorporează un obiectiv cu zoom optic 20x, un senzor MOS de 1,0 inci și înregistrare video 4K nelimitată în MOV/MP4.

Datorită acestor funcții, LUMIX FZ2000 depășește limitele unei camere compacte convenționale prin fotografiere de înaltă performanță și înregistrare video uimitoare.

Camera LUMIX FZ2000 este aparatul perfect atât pentru realizatorii de filme semiprofesioniști, cât și pentru fotografii care doresc să experimenteze capacitățile de înregistrare profesionale pe care le oferă o cameră compactă.

fz2000_fz2500k_front_lcd

LUMIX DMC-G80

Panasonic lansează și LUMIX DMC-G80, cel mai recent model de înaltă performanţă adăugat gamei sale de camere mirrorless (DSLM). Noua cameră LUMIX DMC-G80 oferă o calitate excelentă a imaginii și performanță.

Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, camera LUMIX DMC-G80 a fost concepută pentru a excela pe teren.

g80_g85_mkit_slant_k_flash_popup-1

LUMIX LX15

Panasonic vine pe piață cu cea mai avansată cameră compactă, special creată pentru fotografii creativi: LUMIX LX15, cameră ce stabilește un nou standard de performanță în condiții de lumină redusă și efect bokeh. Lumix LX15 este o cameră 4K de buzunar, cu un obiectiv luminos pentru a captura imagini clare oricând, oriunde.

Noua cameră dispune de un obiectiv excepțional, foarte luminos (F1,4) și un senzor MOS mare, de 1 inch; totul încorporat într-o carcasă stilată care încape cu ușurință în buzunar.

lx10_lx15k_seamless_metal

Noi performanțe pentru LUMIX DMC-GX80/GX85

În paralel, Panasonic anunță și actualizarea gratuită a firmware-ului (v1.1) pentru camera LUMIX DMC-GX80, care îmbunătățește și mai mult performanțele camerei prin adăugarea funcției Focus Stacking (combinarea imaginilor cu focalizare diferită într-o singură fotografie).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: